fredag den 15. februar 2013

Flg. skulle straffes bag en lade

- Folk der ikke kan fatte sig i korthed, men som død og pine skal have alle detaljer med.
"Nå, men så her i tirsdag, ikke? Der skulle jeg til bowling....hov, vent, nej det kan ikke have været i tirsdags, for der var jeg jo sammen m. Bente. Du ved, hende der mistede håret pga. hjemmepermanent. Hmm...det må have været onsdag så. Ja...det var det. For der skulle jeg i Fakta efter billige agurker. Ja, jeg ved godt, at de ikke er danske. Men hvis jeg kan spare en krone pr. agurk, så gør jeg det. Én krone her, og én krone der bliver jo til mange penge på et år. Nå...men jeg skulle til bowling. Og vil du tænke dig! De havde lukket."

Klaaaaaaaaaap i, for helvede!

- Folk der lever bag deres ligusterhæk, og forsager alle, som ikke passer ind i deres "Frikadelle/Bilka" boks.

- Forældre der til forældremøder sidder og spiller m. de ikke-eksisterende muskler, og taler arrogant til alle andre forældre, og fremhæver sig selv i ét væk.
Luk nu røven, provinsidiot! Din unge står og smugryger oppe i skolen, han mobber alle og han drikker bag din ryg. Og du er i øvrigt en overflødig nar. Vi vil høre læreren tale. Ikke dig.

- Min datters tidligere klassekammerat, som har sex m. drengene på skolens toilet, og som åbenbart har bekendtgjort på Facebook, at hun har klamydia. Tøjte.

- Kvinder der efter 35 års alderen mister al femininitet, og anskaffer sig en kedelig praktisk frisure samtidig m. at de åbenbart smider al make-up ud.

- Kvinder på 50+, som omtaler dem selv som "en frisk pige".

- Personer som efter at have set et stand-up show, konstant låner komikerens one-liners.

- Folk der fejer ens problemer og bekymringer af bordet m. et: "Jamen, i bund og grund har du det godt. Tænk på alle dem der sulter i Afrika!" Ehhh...hvad skal jeg bruge det til? Gør sgu da ikke mine bekymringer mindre.

- Den klamme buschauffør her i byen, som lægger an på alt og alle. Som ikke fatter et nej. Og som trods en betinget dom for blufærdighedskrænkelse, stadig kører bus.

- Folk der ikke har styr på nutids-r.

- Gamle mennesker der overhaler mig på cykel.

- Latterlige sælgere i indgangen til f.eks.Super Best. "Hej! Vil du spare penge på din varmeregning og samtidig værne om miljøet?"
Nej!
"Nå, så er du ligeglad m. miljøet?"
Nej, ja, måske. Men allermest er jeg ligeglad m. dig.

- Kvinder der siger, at de har brug for en mand der kan sætte dem på plads. I virkeligheden er de bare stolte af at være hystader.

- Japanske kvinder. Eller sådan generelt: Asiater. Udelukkende pga. deres virkelig skingre gennemborende stemmer.

- Uffe Holm.

- Dronning Margrethe. Fordi hun ikke bare stiger ned af tronen.

- Wasteband....eller Wasteland. Det der band i X-Factor.

- Uventede gæster.