fredag den 11. januar 2013

Så er der godter til hankønnetShake a little Ass


Donkey Ride - er en fræk lille party-æsel. Oppustes til størrelse : 45,5 cm x 52 cm. Har et frækt og indbydende hul bagtil, og hun siger lystigt "YYYhhaaa YYYhhhaaa", når hun får den stukket ind bagfra. Incl. Batterier.

Daisy Mmmoooo Cow


Daisy er en fræk lille malko ko. Størrelse : 59 cm x 49 cm. Har et frækt og indbydende hul bagtil, og hun siger lystigt "Muuuh", når hun får den stukket ind bagfra.


Herre Wetlook Streng

Denne sorte herre trusse er ultra fræk. Den fremviser alle hans fordele. Det flotte wetlook design er en fryd for øjet og der er INGEN snor der går ind under skridtet.. Denne må du eje, hvis du skal forføre en kvinde. 92 % polyester, 8 % elasthan.


Nero Pants

Denne herre pants er omvendt af så mange andre. Trussen viser nemlig de mest frække steder frem, og pirre og udfordre partneren til en kælen leg. Ydermere har trussen en svag løfteeffekt. Trussen er en kombination af blødt, sort stof og gennemsigtigt, sort stof med store net. Materiale: 60 % polyamid, 30 % polyester, 10 % elastan.
Pants Metallic Red

Denne herretrusse giver dig en lækker bule! Der er en kraftig push up effekt i posen forrest på trussen, den vil med sikkerhed give dig en flot bule i bukserne, som en hver kvinde vil beundre. Foran er der en fræk sølvring. Et lækkert design til en moderigtig mand. 92 % polyester, 8 % elasthan


Showmaster Tyrkis

Lækker herre trusse i et fantastisk elastisk matriale med to små - kik- huller til penis og testikler. Grøn farve med en metallisk belægning, der gør den skinnende i overfladen. Bagtil med lille G-streng der går ind mellem ballerne. 96% polyester, 4% spandex.