fredag den 11. januar 2013

De kendtes dagbøger

Jeg er kommet i besiddelse af nogle kendte menneskers dagbøger. Fra en pålidelig utroværdig kilde. Så den er god nok.
Så skal vi ikke lige dykke ned, og se hvordan deres verdensbillede så ud, da de var 16 år?

Kære Dagbog!
Mor og far har bestilt ferie til os allesammen. Jeg er tosset på dem! Ikke at jeg ikke vil på ferie, for det vil jeg da, men bare ikke til de mørke lande. Og gæt hvor rejsen er bestilt til?
Jugoslavien! Helt ærligt, ikke? Nu har jeg kigget i rejsekataloget, og de indfødte ligner spøgelser! I hvert fald damerne.
Hvad pokker skal vi da lave der? Sådan nogle mennesker gider jeg da ikke bruge min ferie på. I øvrigt synes jeg det er en dum idé, fordi hvis der kommer hvide mennesker sådan et sted hen, og ser hvor mange penge vi har, så varer det nok ikke længe, inden de hellere vil bo i vores land!
Kærlig hilsen Pia.


Kære Dagbog.
Åhhh! Når jeg får løn næste gang, så har jeg endelig råd til den der Gutsji taske. (Hvordan staves det egentlig?) Jeg glæder mig så meget! For det er altså vigtigt at man har de rigtige ting! Derfor skal jeg aldrig være fattig. Aldrig. Jeg kan jo ikke rende rundt med en Fjállráv.
Når jeg bliver 18, får jeg min børneopsparing. Så tror jeg at jeg vil tage til USA. De er vildt gode til at lave sådan nogle ting ved folk, så man bliver ved med at se ung ud.
Kærlig hilsen Helle.

Dear Diaryah.
To day I wants to write on english. Becauuse it is wery important to know the languits. Especirally becauuse I want to be a wery impårtan peeerson here in Denmark.
We are having subject week in school this week. I zink it is wery intresting. I will write abaut ze pouwles. Becauuse it is a wery big problem dat zi ais is melting there.
Talk to you later.
Love Villy.

Kære Dagbog!
Patter patter patter patter Patter patter patter patter Patter patter patter patter Patter patter patter patter Patter patter patter patter Patter patter patter patter Patter patter patter patter Patter patter patter patter Patter patter patter patter Patter patter patter patter Patter patter patter patter Patter patter patter patter .
Fisse fisse fisse fisse fisse fisse fisse fisse fisse fisse fisse fisse fisse fisse fisse fisse fisse fisse fisse fisse fisse fisse fisse fisse fisse fisse fisse fisse fisse fisse fisse fisse fisse fisse fisse fisse fisse fisse fisse fisse
fisse fisse fisse fisse fisse fisse fisse fisse fisse fisse fisse fisse fisse fisse fisse fisse fisse fisse.
Skååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååål.
Yo man. Ses senere.
Ulffe Holm <-------------- The Maaaaaaaaaan!


Kære Dagbog.
Undskyld jeg ikke har skrevet længe. Men mit liv har været kaos. Jeg vil bare så gerne have en kæreste. Og jeg har slet ikke problemer med at score. Men hvorfor dropper de mig allesammen?
Jeg laver ikke andet end at græde og skrive digte for tiden. For så får jeg min smerte ud. Måske jeg en dag kan lave noget musik der passer til alt det der gør mest ondt...?
Heldigvis har jeg min hest. Og den er kun for mig. Kun for mig, dagbog. Den er så smuk, dagbog. Jeg elsker dens øjne. Og hoved. Gid jeg bliver lige så smuk som en hest, når jeg bliver rigtig voksen.
Knus Medina.

Kære Dagbog...kære fisssssse.
I dag har vi haffffft ssssssseksualundervissssning i sssssskolen. Jeg sssssskred. Læreren ssssnakkede om at drengene ssskal resssspekttere pigerne. Ssssssom om man ikke vidssste det i forvejen. Fissssssserne har jo magttten. Det ved alle! Men tttttilgengæld er pik gud!
Det sssssagde jeg i sssskolen, og sssså fik jeg en ssssssveder. Det er helttt i orden. Lærerinden er ffffandme lækker. Ssssså bliver hende og jeg alene.
Jeg skal onanere, ssssssså jeg ssssssmutter.
Kyssssss pikken.
Carl.

Dagbog!
Poptøserne ved det: Du er som en pjaltet bartender, når du skråler smædeviser om min bævende dukke i Valhalla.
Fra nær og fjern flokkes de skriftkloge vampyrer til det triste Warszawa for at hylde Krishna.
Sigøjnerne på Peterspladsen læser Universets forudsigelser om sigøjneren for den flaksende nonne.
Glem vampyrerne, for de er draget til kirkegården for at hoste blod op på Jesus, og de vil aldrig komme tilbage.
Således lyder unge Werthers sjette bud: Du skal ære pingvinen og spille på bluesguitar sammen med pingvinen, indtil du bliver illusorisk.
En fakir ryger. Rundstykket stirrer. Og tigeren bander på galgebakken.
Grønlænderen ved det: Du stirrer undrende på min prædikende tiger bag døren til toilettet.
Tre spedalske æsler forærer den spæde Jesus et katolskt æsel, en anspændt bartender, og en pingvin, som har Universet oven på hovedet.
Venlig hilsen Thomas (Blachman altså...du ved...eksistensen af det rette menneske i den rette krop med det rette efternavn og personlighed)