søndag den 25. november 2012

Prop jantelovskortet op i røven

Åh gud, altså. Hvor er jeg dog inderligt træt af jantelovskortet, som bliver smidt i flæng.
Hvad fanden er der sket med det at have en mening?

Nu er jeg blevet beskyldt for at besidde janteloven, fordi jeg på Facebook skrev, at Rasmus Seebach egentlig burde trække sig tilbage og nyde sit otium.
Er det jantelov? Nej, ikke rigtig vel? Det er vel nærmere bare en ærlig mening.

Men uha, skræk og ve. Og katastrofe. Jeg kom til at genere Danmarks Darling: Seebach.
Det er fandeme til grin. Hele Danmark hånede Tommy Seebach, da han lavede en bundplacering til Melodi Grand Prix. Men nu er han død, og så skal vi elske alle hans jordiske rester. Incl. sønnes fortolkning af samtlige følelser i følelsesregistret.
Han hyler sig jo igennem samtlige sange. Er det ikke okay, at det ikke lige falder i min musikalske smag? Jo, det skulle jeg mene.

Der er en ting der er værre end jantelov. Og det er hykleri.
Da Flemming Bamse Jørgensen levede, var der sgu ingen under 44 år, der postede musik med ham på Facebook. Men da han så var væk....Uhhhh...så flød det m. Vimmersvej over det hele.

"Ej, men, så skulle du tage at lukke røven, hvis du ikke kan sige noget positivt", kom det fra den mest bitre mand på min venneliste, som kan gå i hysterisk selvsving, hvis en ekspedient vover at sige: "Hav en fortsat god dag" til ham.

Nej, jeg skal ikke lukke røven. Og mens den ER åben, så lad mig tilføje:

Medina er grim, Kim Larsen er pisse irriterende, Lars Lilholt ligner noget der bor på havbunden, Flemming Bamse Jørgensens sange er stadig dårlige efter hans død, Bonnie Tyler har en træls stemme, Rod Stewart ligner og lyder som et pindsvin,  Sofie Gråbøl HAR vi eftehånden set, Leasy-reklamene burde forbydes,  Live fra Bremen er ikke sjovt, Nail art er grotesk grimt, Jackie Navarro ligner en shemale, Musen Jerry (Tom & Jerry) burdes fanges og ædes,  møbler fra JYSK er grimme, en Berlingo er Danmarks næstgrimmeste bil, Fiat Multipla er den grimmeste,  Se & Hør pigerne er ikke for kvikke, Uffe Holm er ikke sjov, og Sanne Salomonsen er træls.
Godnat. NU vil jeg lukke røven.