tirsdag den 20. november 2012

Lidt om Bitterfissen.

Godt nok hedder jeg fordom til mellemnavn. Og godt nok er jeg aldrig for fin til at sende en sviner ud på mit virtuelle papir. Men der er jo kun 300-400 der læser min blog om dagen. Hvilket er absolut ingenting, når det handler om internettet.
Og hvilket passer mig fint. For så har jeg lidt friere tøjler. Føler egentlig bare, at mine indlæg er som taler til en familiefest. Hvor folk kender mig. Og bærer over m. mig. (Lige m. undtagelse af dem, hvis kommentarer jeg ikke udgiver).
Min blog er bare min lillebitte, men højtelskede ventil, hvor intet er for småt til at blive analyseret. Min lille dagbog. Som ikke er kendt af medierne.

Og ved I hvad? Det er jeg virkelig glad for. For lige så styg og fordomsfuld jeg kan være, lige så konfliktsky er jeg. Og ja, jeg krummer tæer over Kim Larsen, Lars Lilholt, Medina, Live fra Bremen, Casper Christensen, og guderne skal vide hvor mange andre. Men det behøver de jo ikke at vide. Og bloggen er nu først og fremmest mig. Mit liv. I sparsomme, men alligevel detaljerede detaljer. Med små stikpiller hist og pist.

Og så er der Bitterfissen Bethany. Som tog landet m. storm og orkanstyrke, da hun anonymt skrev det, som mange tænkte, gemt bag en fiktiv person.
Pisse genialt udtænkt. Og sjovt.
Men så blev hun desværre virkelig. Og med desværre mener jeg, at det var fedest da ingen anede hvem hun var. Svinerne havde mere effekt.
Nu skriver hun så et ugentlig indlæg til Se & Hør. Hvor de kendte bliver svinet.
Og ja, jeg trækker da på smilebåndet. Men...det er jo ikke Bethany. Nu har man jo et ansigt, og et par bryster at identificere hende med.

Og "Bethany", du ved dette er ment konstruktivt. Og at jeg har været fan af dig fra starten. Men æv, du skulle aldrig have afsløret dig selv. Det var meget sjovere, da Medina kunne sidde og gruble over, hvem der dog havde så fjendtlige (og korrekte) meninger om hende.
Og så fatter jeg ikke at du tør. Ikke nu, hvor alle ved hvem du er.
Jeg turde sgu ikke sende svinere ud på landsdækkende www. Ville da være bange for en injuriesag. Men jeg er selvfølgelig også jyde. Og pisse dobbeltmoralsk. For det er selvfølgelig mere legalt at svine folk, når man ikke er kendt. Det ved alle.