søndag den 30. september 2012

Verden ifølge Rødhætte.

Det er søndag. Gråstænkt er splattet ud på den ene sofa, mens han ser en eller anden ærkeamerikansk film om børn der er inde ved militæret.(Eller børnemilitæret) -  (ZzzZZZzzzzzzz)
Så mens han muntrer sig med det, kan jeg jo lige komme med et par domme over alt godt fra havet.

Nå, jeg fik skrevet lidt, men slettede igen. Kunne jo fandeme ikke koncentrere mig, fordi Gråstænkt så den der lortefilm, hvor ungerne begyndte at marchere OG synge.
Sad og skulede i det skjulte til ham. Havde lyst til at brøle, at han skulle tage at få sig en bedre filmsmag. Men tænkte at...det var ikke pænt gjort. Vi kan jo ikke alle være Ole Michelsen.
Så skiftede han kanal. Og sagde: "Ej, den er lidt for dårlig". Og så kunne jeg selvfølgelig ikke holde min kæft længere, og fik knurret at det var han fandeme længe om at opdage. Og at jeg ikke fattede, hvorfor han dog startede m. at se den nede i soveværelset, og derefter fortsætte i stuen.
Men han troede den blev bedre...
Men så skiftede han kanal. Og fandt et program, hvor der nonstop blev trykket på et båthorn.
Jamen for fanden!!! Kan den mand da ikke finde nogle programmer, der ikke larmer hele tiden?

Nå...jeg var ellers klar til at sætte mig selv til salg på eBay i går. Fordi jeg bare skammede mig så meget over mig selv. Udadtil er jeg normal nok. Og jeg er også rimelig velfungerende. Men ganske givet nok også lidt småsær. Men fred være m. det. Det er min charme, bilder jeg mig ind.
Men nogle gange er det som om min hjerne får et andet liv, og får mig til at opføre mig dybt dybt pinligt.
Som f.eks. i går, hvor jeg blev sendt ind til slagteren for at hente ekstra mad til boden. (Det frivillige arbejde).
Jeg fræser afsted i Bjarne. Passerer lyskrydset, og sætter blinklyset til. Træder bremsen lidt ned, og drejer. Og hugger bremsen i. Blot for at opdage at vejen er spærret. Lukket af m. betonklodser. Pga. den motorvej der skal bygges.
Fortsætter, og opdager så 38 meter henne, at der er lavet en ny vej. Vupti, ind til højre, og hen til slagteren.
Aftaler m. ekspedient, at jeg skal køre rundt om bygningen, hen til en port, hvor varene bliver udleveret.
Fræser rundt om hjørnet m. Fairground Attraction brølende ud af mini højtalerne, og bremser hårdt ned v. port. Og opdager at jeg er kørt for langt. Sætter i bakgear, og suser (alt for) hurtigt tilbage, og parkerer. Foran slagtermand, som står og griner.
Jeg bliver så forfjamsket at jeg skynder mig at åbne for bagagerummet. Fra knap under sædet. Og springer ud af bilen, mens musikken stadig brøler ud af alt alt for små højtalere, hvilket indebærer en let skratten.
Og opdager at jeg har åbnet for verdens mindste bagagerum: Benzindækslet...
Mand glor lidt sært på mig. Mens musikken spiller. Jeg springer ind i bilen igen, og snupper nøglen, og får åbnet bagagerummet. Som er proppet m. alt mit lort. Pelshalstørklæde, løbesko, ballerinasko, en kasse, et tørklæde mere, en pose m. flasker, 19 løse cd'er, en paraply, en pude, et tæppe og to jakker.
Får fjernet skidtet, og slagteren sætter kasserne ind. Og spørger, om bagsmækken så godt kan lukkes? Jeg hamrer den hårdt i, så pølserne næsten glider ud af skindet, og så er det at jeg gør det...
For helvede. Store dumme lokum, Rødhætte! For fanden.
Idet smækken lukker i, vender jeg mig mod ham, smiler stolt og laver dobbelt thumps-up. Iført løbesko, alt for store velourbukser og forstykke m. 2½ kg. mel.

Ej men, hvorfor? For fanden da også.
Blev så flov over mig selv, at jeg bare hoppede ind i bilen, filede lidt i koblingen, og fræsede væk i god solid fart.
Der skal jeg så ikke handle igen...

På vej tilbage kom jeg til gengæld i tanke om ting, som jeg virkelig hader!

1: Celine Dion! Og især sangen "My heart will go on". Får udslæt af hendes brægende klynkende sang.
2: Store idioter, som kører hen til tom rundkørsel, og bremser helt ned. Drejer deres stive nakke fra højre til venstre, og først der triller stille ind.
3: Fjolser, som kun kører 60 km/t på stor bred farbar vej.
4: Vathoveder, som ikke mener at det er nødvendigt at benytte sig af blinklys.
5: Vejbump.


Nå...Gråstænkt rumsterer i køkkenet. Må nok hellere deltage. Har m. diktatorisk stemme kommanderet at der skal gøres rent. Overalt.