torsdag den 2. august 2012

Gul og Grotesk II - De griske danskere.

Hvor er det dog et slaraffenland af mærkelige mennesker inde på Gul og Gratis. (Og bemærk deres grammatiske evner).
Under sektionen "Ønskes gratis", er der blandt andet flg.:

* Ønskes gratis, kunne godt bruge en gratis scooter eller bil?... tager også i mod sværd vis de er gratis
Ja, hvem kunne ikke ønske sig et gratis køretøj?  Og sværd?

* Ønskes gratis, Meget st. mobilhome husvogn lign gl til naturgrund helst m bad - ikke crab !
Har du/I en stående så bare kom med den
Evt stor turbus lign til ombygning.

Ikke crab?Hvad er der i vejen med krabber?  Og HVIS du mente crap, så selvføøølgelig nej. Du får da selvfølgelig prima kvalitet til gratis pris.

* Ønskes gratis, Æggebakker, alle størrelser , ønskes gratis eller mod mindre betaling. Evt. bytte med friske landæg :-)Ring, sms eller skriv til os :-).
Godt så...

* Ønskes gratis, FRIVILLIG HJÆLP

Til at lave et værelse om, til en ny indgang for mine to handicappet børn. samt et rum der skal laves til et værelse til min søn, da han vækker sin søster og mor om natten.
Hvis der er en barmhjertelig sjæl der vil hjælpe, vil jeg give en kop kaffe og en bid mad, samtidig lidt livsglæde fra mine børn til din hverdag, mens det står på.
Jeg kan desværre ikke tilbyde penge, da de skal bruges til martairler.

Hvis der er nogle der har en rendegrave til udgravning til et skur og en høj terrasse, for familien så vi let kan komme udenfor og nyde vores have. Samt nogle gips plader,cement i overskud i vil sponsere tager vi gerne i mod det med taknemlighed.

Du er sikker på at du ikke også skal have et nyt køkken, nu hvor vi ER i gang? Jamen, hvad fanden sker der dog der? Jeg overvejer da virkelig at melde mig. Så kan jeg jo passende smutte omkrig Ilva på vejen og købe nye møbler til vedkommende. Jesus fucking christ.
Jeg tror da også lige jeg opretter en bette annonce. Kunne godt bruge en til at male min terranda, lofterne i min stue, hovedrengøring i kælderen, og så vil jeg vildt gerne have lagt belægningssten i hele baggården. Regner med at folk selv medbringer herregårdssten. Til gengæld giver jeg en kælderkold Albani og en sildemad.

* Ønskes gratis, søger efter en gratis eller til en meget lille penge bærbar til min datter, den skal som minimum kunne kører xp, og der må godt være strømforsyning til som hun kan bruge til studie.
Stopper det da aldrig? Jamen det er klart, vi sender da lige en funktionsdygtig og fejlfri bærbar til din datter. Det manglede da bare.Som minimum kører XP, siger du? Minimum. Men gerne Vista? Ikke?
Hør her, bassemand. En gratis bærbar vil aldrig kunne køre UDEN strømforsyning, fordi batteriet er gammelt og fladt. Men nårh nej, det glemte jeg. Det skal selvfølgelig være en bærbar med nyt batteri, ikke?

* Ønskes gratis, Hjørnesovesofa med chaiselong ,søges
samtt sofabord med magasin
og garderobeskab samt cafébord med 2-4 stole og tv-reol
ønskes/søges til min datter
som skal flytte i lille lejlighed.
vi kan selv hente
Helst gratis/ billigt max 200 da vi ingen penge har.
På forhånd tak

Jamen, jeg drøøøner da i Ikea med det samme. Og altså...200,- er da kun et rimeligt beløb for de småting der. Du er sikker på at I ikke også mangler et fladskærmstv? Sig lige til. For jeg skal da lige planlægge min rute efter det, hvis jeg skal et smut forbi Elgiganten.