mandag den 23. november 2015

Hvilke ting i hjemmet kan bruges som sexlegetøj?

Jeg googlede faktisk efter noget helt andet. Og så klikkede jeg. Og klikkede. Og endte på en eller anden sær side, hvor folk kommer med eksempler på, hvad man kan bruge som sexlegetøj.

Mmmja...


Husholdningsfilm.
(Som kondom? Eller en gang body wrap? Eller over ansigtet? Altså, jeg er all-in når det handler om at være try-sexual, men lige Vita Wrap kan jeg godt undvære i sengen. Kan desuden slet slet ikke overskue tanken om mig selv rullet ind i sådan noget. Ville ligne en ukogt hamburgerryg)


Playstation-controller.
(Nej, vel? Køb dog en dildo i stedet for det der. Folk skal sidde med den controller i hånden)

Avocado.
(But why? How?)

En god træspartel.
(Say no more).

Tandtråd,
(huh?)


En armbolt.
(Som skal placeres hvor?)

El-tandbørsten på klitoris har konen været ret begejstret for.
(Argh, men for pokker! Køb dog en vibrator. Det der er jo bare ækelt).

Brug en vingummi-ring som pikring ud over hans manddom.
(Ja ja - hvorfor ikke. Men lad nu være med at kalde det "manddom". Det lyder som noget fra en erotisk novelle i Ude & Hjemme)

Og så er der denne her...

Som dreng lavede jeg min egen fleshlight af et stykke nedløbsrør i plastik og en halv meter slange til min knallert. Slangen kom indeni røret og i den ene ende vred jeg 2-3 cm af slangens ene ende ud omkring røret så den sad godt fast. Den anden ende bukkede jeg bare rundt og satte en stor elastik rundt om. Så fyldte jeg en tom hårshampoflaske op med en god tyk olivenolie fra min mors køkkenskab. Da jeg skulle indvie den om aftenen gned jeg først lidt olie rundt i slangen med fingrene og satte den så i klemme under madrassen, og så var jeg klar til det første skud. Det fungerede helt forrygende, pikken gled helt i bund med et stød og jeg kom næsten med det samme den første gang. Da jeg havde sundet mig lidt blev jeg stiv igen og jeg kneppede noget længere i dybe stød indtil jeg fik udløsning og sprøjtede en gang til. Næste morgen gjorde jeg den ren med varmt vand og sæbe og gemte den i bunden af en skuffe på mit værelse. Jeg havde aldrig problemer med den, lige bortset fra når jeg af og til gik lidt for hårdt til den, så pikken blev helt øm og tyk. Så er der jo ikke andet for end at holde pause et par dage. Den blev brugt i mange år, også da jeg nogle år senere blev gift, og havde brug for at lette trykket selv.


Nedløbsrør og knallertslange...Den kombination havde jeg aldrig gættet kunne være seksuel.