torsdag den 2. august 2012

Gul og Grotesk. Den lumre afdeling.

Åh gud...altså, det er sgu fint med mig at folk søger sex. Men hvorfor hopper de så ikke ind på scor.dk? Det er måske lidt mere passende end på en side, hvor de skal dele spalteplads med vaskemaskner, sofaer og gearkasser.
Og hvorfor pokker prøver de da som det mindste ikke at sælge sig selv så flatterende som muligt.

Se bare denne naturglade mand, som er en rigtig kæk og sjov finurlig fætter, der leger med ordene og griner af sig selv med en masse g'er i allerbedste chatstil.

"En dejlig fyr på 41, Heyyy
En dejlig fyr på 41 der er vild med sex i og uden for sengen, er også til pornofilm. Har i fået lyst, så så ring til mig  par er også velkommen til at ringe elle at skrive, tilbage, så læg en besked så vi kan komme til at hygge og ha det sjov sammen jeg bider ikk i hvarfald ikk lige der ggggg jeg er med på alt sex undt BØRN OG DY sex
er der virklig ikk nogen der vil ha sex i her og nu i dag i lang tid frem a så ring nu"Hvad har det arme træ da nogensinde gjort ham?


Nå, men...der er også gør-det-selv folk i den lumre afdeling derinde. Der er blandt andet en der har muntret sig med at bygge en sexmaskine beklædt med et frækt gulvtæppe.

"Sexmaskine/Dildomaskine, Hjemmebygget dildomaskine med variabel hastighed.

Kom med et seriøst bud!

OBS! Dildo medfølger ikke.!!!

NB. Nedsat med 800,-

OBS! Jeg leverer den gerne diskret inden for en rimelig afstand til et "rundt beløb".
Kæft hvor er det gustent. Køber skal vist påregne en tæpperens.