mandag den 2. juli 2012

Test dig selv.

Overspringshandler inden jeg skal have muget ud i hytten. Så jeg hopper lige på www og tester mig selv.

Er du klog nok til at blive dansker?
Resultat: Siden loader. Fik aldrig resultat frem? Hvorledes skal det forståes?

Hvad er din mentale alder?
Resultat: Mentalt er du omkring 50 år. Du kaster dig ud i Facebook, SMS'er og et hipt ordforråd, fordi du så gerne vil være med på noderne. Alligevel går du i Sloggi-trusser, tennissokker og sundhedssandaler. Du er tit meget pinlig og lidt kikset. Derfor får du også tit skæld ud, selvom du i virkeligheden er dejlig og elskelig. Du bekymrer dig meget om andre - nogle gange for meget, og du sørger altid for, at alle har det godt. Slap af og hvil i dig selv, for selvom du er både skør, pinlig og lidt kikset, så er du alligevel den den bedste i verden, fordi du er dig selv.
(Går sgu da ikke i tennissokker og sundhedssandaler. Resten passer. Desværre).

Er du mystisk og spændende?
Resultat: Du er som en ægte, fransk femme fatale. Mændene flokkes om dig som en samling bier om en halvtom sodavandsflaske på en varm sommerdag. De kan simpelthen ikke stå for din mystiske og dragende personlighed! Folk der kender dig bliver af og til irriterede over, at du altid skal være så speciel. Men det er deres problem - ikke dit! (Passer ikke en skid. Men det lyder jo godt).

Hvor afhængig er du af nikotin?
Resultat: Gider ikke tale om det.

Kan du tyde udtrykket i folks øjne? (Har du aspergers?)
Resultat: Du fik 32 ud at 36 mulige. (Ergo har jeg ikke Aspergers. Pheew)

Er du hypokonder?
Resultat: Du er hypokonder. (Gider du da liiiige?? Kunne sgu da godt bruge en uddybning i stedet for den korte kontante melding).


Er du klog nok til at blive dansker?
Siden blev loadet færdig.
Resultat: