mandag den 2. juli 2012

Rødhætte anmelder Medina.

Kan ikke klare hende. Det er ingen hemmelighed. Og jeg skal med allerstørste fornøjelse uddybe.

For det første, så er jeg ved at være så hamrende træt af at høre hende bræge op om kærestesorger. Det kan ikke komme bag på nogen at hun bliver droppet konstant. Men behøver hun skrive en sang om det hver gang?

For det andet, så er hendes tekster jo ren "Vi-Unge". Der er ingen substans i dem. Det er kun klynk fra ende til anden, skrevet i et ufatteligt bittert og barnligt sprog.
Og så genbruger hun. (For fantasien slipper vel op efterhånden) Eksempel: I hendes "Kun for dig" og "Ensom", skal vi høre hende klynke med monotom stemme: "nu er musikken kun for mig, kun for mig". Hør her, søde skat. Kan du ikke lige føre den der ud i livet, og så rent faktisk holde musikken kun for dig kun for dig kun for dig?

Og for det tredie, så kravlede hun ned på et pænt sølle stadie, da hun opdagede at talentet ikke var stort nok. Hun smed simpelthen tøjet. For alle ved, at sangstemmen bliver mærkbar bedre, når man kan se skræv og bryst.
Men okay; meget kan man sige. Men det virkede åbenbart. Mænd er ikke så kritiske når det kommer til musik. Så længe der er eye-candy, så er det knap så vigtigt at lyden er helt ad helvede til.

(Den syngende stripper...pffft)

For det fjerde; hun ligner et æsel. Og det kan faktisk pisse mig ret så grundigt af, at så mange mænd sidder og har lumre tanker om hende. Kunne de for helvede så ikke have sådanne tanker om Adele? Hun er i det mindste smuk smuk smuk. Det mest bedårende ansigt.
Men Medina ligner egentlig bare et retarderet æsel. Men det beviser vel egentlig bare, at en stor procentdel af hankønnet er mest fokuseret på fra kravebenene og ned.


(Og til jer der fluks trækker jantelovskortet og skriger: "Ej men Rødhææææte, misundelse er en grim ting, hva' hva' hva'?" Hold da kæft. Misundelig på det øg? Aldrig. Misundelig på Kronprinsesse Mary? Altid.)

Og for det femte, så fik gåsen storhedsvanvid og mistede totalt al situationsfornemmelse, da hun sammen med den fimsede Burhan, lavede en musikvideo...en kopi af Chris Isaaks video til Wicked Game.
Det gør man ikke! Chris Isaak er i en klasse for sig selv. Og Helena Christensen var (og er fandeme endnu...pisse uretfærdigt) ufattelig smuk.
"Jamen, det var en hyldest til Chris Isaak". Okay? Så I hylder Chris Isaak med at lave en virkelig elendig kopi med et æsel i vandkanten?