onsdag den 18. juli 2012

Live rapport og brok.

Dagens nyhedsudsendelse fra flæskehytten:

- Savner fandeme to x teenagere, som er hos deres far resten af ugen.
- Gråstænkts ældste er taget hjem. Venner og fester trak mere end os. Ærligt talt, det kan jeg sgu godt forstå. Kan da godt huske hvordan det var at være 15 år. Gad sgu da heller ikke være parkeret i en by uden mine venner.
- Savner smøger ad helvede til! (Fe, hvis du læser med her, så send mig styrke. Så sender jeg dig styrke. Du er ikke faldet i, vel?)
- Men MÅ ikke ryge. Børn er vigtigere end Nikotin. Hvorfor helvede kan man ikke opfinde uskadelige cigaretter? Seriøst, hvis pibe ikke var usund, ville jeg babbe på den konstant. Vil skide på om det ville betyde, at jeg ville ligne Søren Ryge. (Som har fået en gang henna i manken).
- Gråstænkts mindste pønser vist også på at tage hjem til noget venneværk.
- Skændes med ukendt gimpe via fælles vens statusopdatering på Facebook. Gimpen mener at folk skal gå til side, så barnevogne kan komme forbi. Glem det, Søster Libero. I har ikke forførselsret.
- Hælsporer gør ondt i dag. Det samme gør resten af krop, fordi vathovedet valgte ballerinaer uden sål og stødabsobering fremfor dyre gode løbesko, på travetur i Legoland i går.
- Oksekød til aftensmad ser sært ud. Har skiftet farve til brun. Helt uden at være blevet stegt. Er så træt af madvarer der går ud før tid.