tirsdag den 12. juni 2012

Kryds lige åreknuder for mig.

I morgen får jeg muligvis svar på, om jeg kan starte på ny job d. 1. august. Er I ikke lige søde og krydse alt hvad I overhovedet kan krydse på jeres legeme, og sende god karma i min retning?
For hvis jeg skal være ret meget mere i nærheden af chef numero II, så drukner jeg mig selv i dampovnen.
Nu er der sikkert nogen der tænker eller har tænkt: Hvordan tør hun skrive sådan om ham på internettet?
Det er nemt nok. Helvede fryser over, før jeg adder ham på Facebook. Faktisk er han ikke på Facebook og kommer det aldrig. Og for det andet er der kun et par stykker på jobbet, som kender til min blog.
Og så er jeg i øvrigt ved at være ret ligeglad. For han er simpelthen en parodi på alle tænkelige områder.

Vi har et par stykker, som er i arbejdsprøvning. En af dem er bevilliget til flexjob, og vil gerne have et job. Eller bare et praktikforløb et sted, hvor hun kan få mere erfaring.
Hjælper han hende? Nej! Det gjorde jeg til gengæld. Og nu er han så sur på mig. Jeg kan mærke den tyske vrede fra ham. Fjols. Bare fordi jeg ved bedre.
Og stod det til ham, så lavede vi udelukkende speciel og sært mad. Hvilket skam også kan være lækkert. Der er bare lige en enkelt detalje: Vi skal sælge det mad vi laver. Og kunderne vil helst have mad de kender.
Men han æder ikke svinekød (hvorfor gør en tysker egentlig ikke det?), og derfor skal ingen andre have det.
For alt drejer sig om ham.

I går fik han hele formiddagen til at gå med at tjekke vejrudsigten online. (No kidding!). Hvorfor? Fordi han vil ud at spille minigolf på torsdag.
Faktisk viser han sig kun i køkkenet, når der skal spises.
Og så i dag, hvor vi har haft stort fravær pga. omgangssyge, der vil han fandeme ud at vinterbade. (Ja, det kalder han det endnu på trods af en badevandstemperatur på 14 grader). Har stadig traumer af det billede jeg fik kylet op i snotten, hvor jeg skulle se ham på vej ned gennem isen. Tysk krop i speedos. Need I say more?

       ______________________________________________________________________

(Vi afbryder indlægget med en meddelelse)Yndlingschef har netop ringet på døren! Jeg skal starte nyt sted med godt ry d. 1. august! Hun kender dem, og har anbefalet mig, som det søde menneske hun er!


Auf wiedersehen, Speedo!


____________________________________________________________________________
-Vi gør opmærksom på, at jeg ikke generelt har noget imod tyskere. Kun denne ene af slagsen-Ej, vender lige tilbage senere. Er så glad, at jeg vil fræse i Spar efter en pakke smøger!