søndag den 9. oktober 2016

Jeg hejser mit flag, som jeg vil

Kan vi snart finde mindre sko til dette land? Det er fandeme som om, at nogle mennesker ligefrem søger efter noget, som de kan blive forarget over og som de kan få vendt til noget, der kan blæses op i en hysterisk sky. Man kan nærmest fristes til at tro, at omtalte personer, har det allerbedst, når der er drama i luften.

Senest hele Dannebrog-gaten, efter Pia K. insisterede på, at vores flag skulle hænge i folketingssalen.

Kan jeg lide Pia K? Egentlig ikke. Er jeg DF-tilhænger? Ehm, nej. Kan jeg lide vores flag? Ja, for fanden! Og hvis det ikke skulle hænge i vores folketingssal, hvor fanden skulle det så hænge? Jeg kan ved gud ikke se problemet med, at det hænger (eller hang) derinde.

Fordi: For mig symboliserer det danske flag Danmark. That's it. Jeg har simpelthen ikke drama-gen nok i mig til at få det til at symbolisere noget nazi-agtigt. (Og det siger ikke så lidt, for jeg kan ellers vældig godt lide at brokke mig).

"Jamen, det er ligesom ret så nationalistisk og racistisk, det flag. Det sender et forkert signal".
Et forkert signal? Af hvad? At vi er i Danmark?

"Nahaaj, hørnuligeher...det signalerer, at vi ikke accepterer andre nationaliteter. Det har Pia K. og hendes følge sørget for".
Øh, prøv med et: Nej.
Det signalerer Danmark. Og hvis dét pludselig er blevet til noget racistisk, så får jeg egentlig lyst til at mase en mellemstor kamsteg op i røven på dig. Gider du lige? Kan du være i dig selv og din egen selvfedme af korrekthed?

Dannebrog er symbolet på Danmark. That's it. Længere er den sådan set ikke. Og med undtagelser af visse politiske tågehoveder , så er jeg sgu egentlig ret vild med det land jeg bor i. S-o s-h-o-o-t m-e.

Hvis jeg havde en have, ville jeg flage så tit jeg kunne komme til det. Jeg ville opfinde mine egne flagdage. For jeg elsker at se Dannebrog hygge sig i en flagstang.
Og det kan da godt være, at Pia K. og hendes venner tror, at flaget symboliserer deres lorte parti, men ordet, der skal understreges her, er: "tror".

Lad dem da tro det. Jeg er skide ligeglad. Der findes idiotiske mennesker overalt - vi kan ikke gå op i dem allesammen og vi kan ikke korrekse dem alle. Lad dem leve i deres egen lille boble af indbildt sludder. Dannebrog symboliserer vores land. Ikke et politisk parti.

Men det er lidt ironisk, at dem der brøler højst op om, at Dannebrog er i symbiose med DF, faktisk er dem, der er medskyldige i, at DF får en snert af forhåbning om, at de har vundet kampen om flaget.