mandag den 7. maj 2012

Rapport: Fejl 40 på bankkonto.

Begik den fatale brøler at logge på netbank.
Jesus christ. Det var fandeme lige før at mit virusprogram gik i gang med at scanne for trojanske heste og det der er værre. Da jeg så saldoen, fik jeg væmmelige flashback til dengang jeg gik med aviser, og havde en 12/17 konto hos Jyske Bank. Med bankbog und alles.
Eller sagt med andre ord: Man kan så sandelig godt se, at der har været fest i Casa Rødhætte.

Men sikke en fest. Vidunderlig vidunderlig vidunderlig. <3
Jeg kan faktisk kun komme på en lille bitte ting der irriterede mig. Og det var den ene serveringsdame.
I guder, en kost. Og hvad fanden skete der for hendes hår? Det lignede at hun havde gnedet issen mod 89 balloner. Nonstop i 2½ time. Og bagefter gik håret så åbenbart ud.
Nå men, hun var da virkelig en træls drage. Hun snerrede og bed af gæsterne, og lignede faktisk en der havde lyst til at hoppe i havnen, når vi og gæsterne bad om mere vin.
Hvorfor fanden hun har valgt det job, er mig en gåde. Det ville svare til at jeg tog et job som hendes personlige frisør. Med total manglende lyst til at berøre græstotten hun har på toppen af kraniet.
Men har sendt klagemail. Betaler sgu ikke penge for dumhed. Det får jeg ganske gratis på jobbet hver dag. Ad libitum.

Nå, har haft konfrontation med badevægt. Det har sgu kostet dyrt at spise som et svin i fire dage. I går nåede jeg kvalmepunktet mht. overspisning. Glædede mig virkelig til at komme i gang med at tælle kalorier igen.
Var i skoven i dag. Det er jo helt sindssygt smukt derude. Når jeg har spist morgenmad i morgen, så tager jeg kameraet og går en morgentur.
For jeg har fri i morgen. Til gengæld skal jeg så arbejde på lørdag. 100+ socialdemokrater vil gerne have morgen- og middagsmad. Og eftermiddagshejs. Så det gør jeg da bare.

Gråstænkt skal alligevel ud at se på hurtige biler, flyvende sten og overstegte frankfurtere med et skind så tykt og branket som Anni Fønsbys hud.