onsdag den 18. juni 2014

De dumme danskere

I forvejen en crappy morgen. Har fri, og havde lagt store planer med min madras, mine dyner og puder. Men meget social flue satte en kæp i mit søvnhjul kl. 04:09 og fortsatte til kl. 06:02, hvor jeg så valgte at droppe at sove mere.

Så går man på Facebook og klikker på et link og havner på en side med screenshots fra en Facebookside, hvor en bunke fremmedfjendske parodier på mennesker har en rede.

Læs selv her


Jamen...?


Hvordan er det muligt at indeholde så meget had? Og hvor er det da ironisk på et sygeligt niveau, at ovenstående mennesker jo er en langt større trussel mod hele verdenen, end selv den største atombombe. 
Ovenstående er proppet med selvmodsigelser. Men den "bedste" er nu udtalelsen fra Jytte Nielsen: "Det er starten på undergangen, hvis vi ikke tager skeen i den anden hånd og viser at vi ikke tolerer deres hadefulde og racistiske måde at være på".


Jytte....åh kære Jytte. Er du blevet sparket i hovedet 34 gange af en shetlandspony og kørt over af en bus efterfølgende, mens du sniffede 13 liter lightergas? 

Ej, men hvordan fanden er det muligt at være så ondskabsfuld og totalt og aldeles blank på samme tid? 

Jeg mangler ord...for første gang i lang tid.