tirsdag den 1. maj 2012

Overspringshandling, del 1.

Burde gå i køkkenet. SKAL gå i køkkenet. Familien skal jo have mad. Og vejret indbyder jo til at jeg tænder op i min Feber-grill.
Så jeg rundede lige Fakta, hvor jeg endnu engang var et vathoved og købte det fantastiske tilbud: 600 gram hakket okse 42,95 kr. Havde jeg kylet syv kroner mere afsted, og kigget til højre kunne jeg have fået 400 gram fars smidt i nakken. Kvit og frit.
Nå...ikke noget at gøre ved det.
Så jeg skal i køkkenet og lave pasta-og frugtsalat. I hver sin skål. Og smide bøf og pølser på Feberen.

Har omsider fået klippet hovene. Det er mig en evig gåde, hvorfor neglene på fødderne skal vokse vildt hurtigt og være så tykke og solide, at de kan skrabe asfalt af. Og neglene på hænderne har det lige stik modsat. De vokser 1½ centimeter hvert halve år og er tynde som filodej. Jeg begriber det ikke. Fødder er jo virkelig grimme i konstruktionen. De behøver ikke lange negle.

Har også virkelig rygetrang. Århh, at kunne læne sig tilbage, og inhalere noget så grusomt. Er så trængende at jeg ville kunne tage livet af en velvoksen cigar på blot 8 sug.
Jeg forbander nikotin og alle dens gerninger. Hvorfor skal noget der er så beroligende, være så usundt? Hvis det ikke var fordi jeg ville få den ondeste dårligste samvittighed overfor børnene og Gråstænkt, så fræsede jeg ned på tanken med det samme. Men samvittigheden vil jo det modsatte. Så det ville ende med, at jeg med krum ryg ville komme snigende ind på tanken, med solbriller og kasket på. Og stemmeforvrænger.

"20 Grøn Look, tak. På beløbet!"