tirsdag den 1. maj 2012

Gæsteindlæg.

Hej! Nogen kan måske huske mig fra sidst? Tante Lilla.
Jeg gider ikke oprette min egen blog, så jeg nasser lige på yndlingsrødhætten igen. Den vidunderlige kvinde!

Sidste gang fortalte jeg om den arbejdsprøvning jeg er i. Om hypokondelederen, som slet ikke er til stede, og som derfor ikke udfører det job han er ansat til.
"Har har ikke meldt sig syg endnu?" - ville en kvik læser måske spørge. Og svaret er: Nej! Et stort fedt rungende nej.
"Og hvorfor?" - spørger du. Fordi han åbenbart tænder på at få medlidenhed, og på at rende rundt og ligne en der har tabt sin hamster ned i blenderen.

I går nåede idiotien nye højder.  Han tog på mortershopping med to andre. For alle ved jo, at det skal man være tre til. En times tid senere ringede han for at sige, at de kunne sørme ikke komme hjem, for "der holdt en lastbil og læssede varer af og spærrede, så bilen ikke kunne forlade parkeringspladsen, og nu gik de på cafe".

...........................!!!

Helt ærligt! Enten er det en stor fed løgn, eller også er han verdens værste billist. Eller også har han parkeret ulovligt. På årets første virkelige varme dag. Pudsigt, ikke?
Og vi har da sleeeet ikke travlt derude på anstalten. Så det er da bare super fjong at lave en halv fridag ud af det.
Jeg tror fandeme jeg daffer i Tivoli Friheden med yndlingschefen i morgen.

Nu kontakter jeg nogle personer højere oppe i hierakiet. For det her kan fandeme ikke være rigtigt!
Fjolset hjælper ingen. Kun sig selv. Og ude på anstalten går der flere tilfælde, som mangler en eller anden form for afklaring. Nu er jeg så heldig at jeg er normal, og selv kan gøre en aktiv indsats. Men de andre blandingsdiagnoser...de er sgu lidt lost. Syltet i systemet. Fordi hypokonderen kun kan overskue sig selv og at gøre arbejdsdage til fridage. Faktisk...for det ikke skal være løgn, så hørte jeg i går at han havde planer om at slæbe nogen med i Bazar Vest i morgen.

Jesus fucking christ!

Jeg tager i øvrigt ikke med. Der stinker derude. Af selvdød gnu med fedtet pels. Og nej...jeg er ikke racist. Så fik vi den på plads.