mandag den 30. april 2012

I don't like mondays.

I hvert fald ikke i dag. Blev pludselig udnævnt til psykolog/socialrådgiver i dag. Uden at blive spurgt. Jesus, jeg er træt i hovedet. Havde ondt af sødt pigebarn, men synes faktisk at min uge er fuldt booket, og hun har jo en rådgiver. Problemet er bare at han har så ondt af sig selv, at han ikke kan se ud over sin egen næsetip. Jamen for pokker, det holder jo bare slet ikke.

Var på posthuset i dag for at hente pakke. 1 stk. præmie fra Läkerol. Var meget spændt. Afsenderen var LEAF, hvilket både er Läkerol OG Malaco. Så jeg havde dagdrømt om en stor kasse med Familie Guf.
Men ak nej...der var tre poser halsdrops, en comedy-dvd og 12 pakker Läkerol.
Tsk! Får galdestensanfald af Läkerol. Eller...i hvert fald når jeg kværner en hel pakke på 11 minutter. Det er nok heller ikke så smart.


Spiste frokost på job. As usual. Ved ikke om spinat/laksetærten havde en tanke. I hvert fald endte jeg med at stå i Fakta 22 minutter senere med ballerne klemt sammen. (Hov...mon ubehag i maveregion skyldes den røgede laks? Could be. Er før blevet sendt i undtagelsestilstand pga. galdesmerter og lumsk fisk.)
Huhej hurtigt hjem og ind på sofaen, hvor jeg 1½ time senere blev vækket af børnenes far, som jeg havde konfirmations-bordplan-aftale med i dag. Han har åbenbart lusket rundt i hytten og undret sig over dens stilhed, når nu døren var åben. Han kommer tilbage i morgen i stedet.
Så jeg vendte mig om, og sov videre.
Og nu sidder jeg her. Med mad på komfuret, pudemærker på kinden, og kvalme fra helvede. Og ondt i ryg og lænd. Og mave.
Halle-fucking-luja.
Har ikke tid til at være syg. Så jeg går tidligt i seng i aften. De næste par dage skal jeg booke plads på restaurant, til frisør med Gates, købe andendagstøj, sørge for hårfarve til Raccoon, købe stiletter, (højtaljerede) strømpebukser og div. tilbehør til mig selv, ordne "indpakning" til tale, aflevere bordplan til feststed, ordne gave.

Tager en fridag i morgen. Kan mærke min stresstærskel er på grænsen til at blive overbelastet. Og magter ikke visse eksistenser.
Og så går jeg vist bare tidligt i seng i aften. Med venner på dvd'en og Gråstænkt som hovedpude. Så ender det alligevel med at være en god dag.