tirsdag den 17. oktober 2017

Stiv kuling i dobbeltsengen

Nå, men der er bare visse ting, som man ikke har allermest lyst til at fortælle sin kæreste. Ikke når man allerhelst bare gerne have ham til at tro, at man er helt fantastisk sart og yndefuld fra top til tå.
Jeg ved så ikke hvem jeg forsøger at narre, for apropos tå, så har han ligesom flere gange haft mine fødder i sine hænder - ergo er illusionen om fine bløde kvindefødder bristet for længst. Men det er også okay. Han elsker mig alligevel. På trods af jeg har Danmarksrekorden i tykkelsen på tånegle og omkredsen på tæer.

Men så er der en anden lille detalje, som fylder en del og som er knap så let at sige. For hvordan fortæller man ham man elsker, at ens tarme faktisk holder fest ret tit? Hvordan siger man: "Skat, jeg prutter meget. Der er ikke tale om små knirkende varianter. Der er tale om stiv kuling i kælderetagen. Ja...din kæreste er et skidesvin" til sin kæreste og samtidig være i stand til at bevare sin femininitet?

Den er sgu lidt svær. Men også nødvendig. For når man lider af noget så charmerende som "irritabel tyktarm", så kan man ikke bare tie og knibe sammen. (Og KUNNE man evt. ikke opfinde et nyt navn til den lidelse? Seriøst. Irritabel tyktarm? En fintfølende nærtagende tarm (og en tyk en af slagsen, ligefrem), der dagligt bliver fornærmet og irritabel og derfor udsender luft nok til at holde en luftballon flyvende tværs over Samsø. That's charming.)
Der er ikke så meget at gøre. Luften skal ud. Og med alderen og svækkelsen af diverse muskulaturer, smutter den alligevel ud af sig selv, hvis man hoster eller nyser.

Så det måtte jeg fortælle ham i aftes.

Jeg har dog tidligere taget tilløb til det og løftet lidt af sløret for hvad der foregår derinde. Men så blev jeg så flov, at jeg gennem en længere periode har knebet en del sammen og fået en del mavepine. Men altså, det holder jo ikke. 
Han tog det pænt. Selvfølgelig gjorde han det. Den mand er en solid klippe, som ikke lader sig ryste så nemt. Så nu ved han det. Hans kæreste har nærtagende og irritable tarme.
Så må jeg bare kompensere for femininiteten på andre måder. Og så er det vel nok heldigt, at jeg har masser af kjoler, makeup og parfumer, et kæmpe hår og et par bryster, som stadig godt kan rulles sammen i bh'en og se fyldige og ungdommelige ud.


Og så er det selvfølgelig et enormt stort plus, at manden faktisk lider af svækket lugtesans.