søndag den 7. februar 2016

Pms-kosten

Jeg er ond i sulet. Totalt ramt af pms og befinder mig i en boble af skiftende humør - dog kun med udsving i det ekstreme. Enten tuder jeg over besynderlige ting eller også fnyser jeg af bagateller, som lige pludselig er alt andet end bagateller.

Det er jo fuldkommen vanvittigt.

For et kvarter siden kom Uglen ind i stuen og beklagede sig over ømhed i hele kroppen. Og kvalme. Og her i hytten florerer smitten hurtigt, for nu ligger jeg og er overbevist om, at jeg da sådan set også har raget en slem variant af influenza-a til mig. Jeg havde det ellers glimrende før jeg hørte Uglen beklage sig.
Jeg har dog været dygtig og stort set holdt mig fra Facebook. Visse personer fungerer som en rød klud for mig i disse tider. Og fanden stå i, om jeg vil give dem nogen som helst form for opmærksomhed.

Så jeg har set konspirationsteorier på YouTube. Primært videoer, der er uploadet af de såkaldte "truthers". Also known as: Fjolserne, der tror på, at det er USA's regering, der står bag 9/11 og som mener, at der slet ingen fly var. CNN og andre tv-stationer har simpelthen klippet og klistret fly ind i deres live-streaming på selve dagen. Alligevel godt gået.
Kendtetegnet ved deres videoer er først og fremmest virkelig dårligt arbejde i Windows Movie Maker. Og derudover også meget alvorlige monotone speakerstemmer. Så det har jeg set lidt af. Og fået sendt en sky af sure kommentarer af sted på mit allerbedste engelsk. Nogen skal galden jo gå ud over.
Eneste sure opstød på Facebook, var til en artiklen om Richard Ragnvald, som "brækker sig over at høre om flygtninge". Giver fint mening at det kommer fra ham. Det var trods alt manden, der omskrev ørepinen "Kære lille mormor" til "Kære lille Pia K". Så det knurrede jeg over i en kommentar. Og det fornærmede et par Ragnvald-fans, som tydeligvis sætter deres stemme med et barnligt skævt kryds ved DF.
Det er alligevel første gang jeg har oplevet pensionister blive personlige. Jeg troede ikke de havde det i sig.

Og så er min ovn gået i stykker. Og nu ville jeg jo ellers lige bage trøste-fastelavnsboller. Det er jo bare typisk mit held.


Har mistet omkring 350 hår på hovedet, fordi jeg har haft gang i at lave Adele/Amy Winehouse frisure. Så skide godt ud. Faktisk. Det var som om, at den ekstra fylde på hovedet udlignede mit ellers fyldige ansigt lidt. Som om alt andet fra panden og ned blev en smule mindre.
Og så gik jeg i bad. Og proppede 50 ml. shampoo i håret, som var umuligt at skylle ud, fordi jeg ikke lige havde tænkt på at rede det touperede hår ud inden. Og så står man der under bruseren og får et hysterisk anfald, mens man reder som en vanvittig i vådt hår. Hvilket bedst af alt kan betegnes som et overgreb.
Blev så sur, at jeg cyklede en tur (så ved man bare det er seriøst) med vådt hår i håbet om at få lidt dagslys ind i kroppen, som kunne modarbejde den djævel, der har besat mig. Lykkedes ikke. Jeg er stadig pisse sur og træls i stereo.

Sur over hypen over Oreo-kiks, som jo for fanden smager af skimmelsvamp.

Sur over at Silkeborg ikke formår at levere andet end pizzaer, durum og grillkyllinger via JustEat & Hungry. Kom nu ind i kampen med noget kvalitetsmad. Evt. noget lækkert vegetarmad. Og nej, jeg gider ikke bestille jeres usle falafler, som garanteret er stegt i samme fritureolie som jeres pomfritter og kyllinger og klamme pølsemix.

Sur over mit grimme loft. Hytten er fra slutningen af 1800-tallet. Der satte man sgu ikke klamme 70'er lofter op. Og jeg kan næsten ikke bære uvisheden om der er stuklofter gemt deroppe bag rædslerne.

Sur over urimelighden i at hårene på benene gror så hurtigt, mens øjenvipperne åbenbart lider af dværgvækst.