lørdag den 17. januar 2015

Åh ja...åh ja...årrhhhh ja...JAJAJAJAJAJA

Det er simpelthen følelsen, når man langt om længe har fået nogle sammenhængende timers søvn.


Nå, men jeg endte på JustEat. Gad ikke lave mad. Gad ikke handle.


Fik bestilt og tjekkede også lige anmeldelserne på siden...Bwahaha...Frank fra Silkeborg har været voldsomt sulten, da han valgte pizza og efterfølgende ekstra topping.

Er jeg den eneste der levende kan forestille mig scenariet?

En halvgusten stue i en bloklejlighed. Luften er grålig af de mange grønne Cecil, der er blevet røget hele eftermiddagen i den grå/lilla sofa, som vist nok blev produceret engang i starten af 80'erne, da det der klamme smudsafvisende stof var højeste mode.
Frank er lige vågnet fra sin middagslur, som blev 3 timer længere end beregnet. Han sidder foroverbøjet og roder i askebægeret efter det skod, som han ved, at han ikke røg helt ned til filteret.
Sofabordet i ægte bøgelaminat flyder med reklamer, månedens hjemmeværnsblad, en ægte Zippo-lighter med "Frank - DM i amatørrally 1987" indgraveret, en kaffekop med særdeles tykke belægninger og en skruetrækker, som i virkeligheden bliver brugt mest til at klø sig på ryggen med og åbne øl.

Frank gaber og roder rundt i håret med den ene hånd, mens den anden forsvinden ned mellem benene, skubber pungen til siden og klør på mellemkødet. Gabet bliver afsluttet med en smasken og han mumler til sig selv: "Nå...det kunne da være, at man skulle bestille sig noget ædelse".

IE-browseren åbnes, og tre minutter senere er siden med JustEat loadet og klar til at tage imod bestilling.

Franks tarme snakker lidt. Han er sulten. Hurtigt finder han den pizza der har mest kød på - (svinekød - for han vil ikke risikere at skulle spise noget som helst der er halalslagtet - dog kan han godt lide at provokere lidt, så nogle gange tilføjer han "min skinke og pepperoni skal være halal...harhharhharh" i kommentarfeltet) - og herfra haster han videre ind under tilvalg af toppings. Og her kan han så slet ikke administrere det slaraffenland der åbner sig for ham, hvilket resulterer i den anmeldelse, som  han efter at have modtaget og spist pizzaen, skynder sig ind på JustEat for at skrive:

Ej men for helvede...! 12 forskellige slags toppings? Hvor grådig har man lov til at være? Det er jo ikke en pizza længere. Det er en gryderet.