tirsdag den 18. november 2014

Jeg har været på en date...

...desværre var jeg ikke en del af den. I stedet var jeg praktiske gris, som skabte perfekte romantiske omgivelser.

En mand ringede til mit arbejde og bestilte mad og forberedning til den date, som han havde planlagt. Og han har da givet mig troen tilbage på, at der findes møgromantiske mænd derude. For hold nu kæft...

Jeg kørte ud til et grønt område her i byen, som ligger direkte ned til Silkeborg-søerne og så vadede jeg flere hundrede meter - frem og tilbage - pissemange gange - med pissetunge ting - ned til et bette træ-shelter, hvor det hele skulle foregå.
Manden havde afleveret et halvt tons tæpper, puder, lysestager og fyrfadslys, og det fik jeg arrangeret i den bette træhytte.

Fuck altså...Det blev så smukt.

Jamen, forestil jer en træhytte/et shelter lige ned til vandet. Proppet med tæpper og puder og oplyst af grotesk mange små glasstager med fyrfadslys. Ude i skoven. Helt stille og ugenert. Og en picnickurv med lækre delikatesser. Og Asti. Og en yndig lille æske med et smykke i.


Forfandendaogså...

Og så lige da det hele skulle gå i gang, kunne jeg sætte mig i bilen med min natteblindhed og forlade hele scenariet med pisse mudrede støvler, svedige duggede brilleglas, rodet hår og møgondt i ryggen af at slæbe og en følelse af, at det bare er mit kærlighedsliv i en nøddeskal. Og med pludselig opstået tvivl, om det var en fejl at afvise den tyske George Clooney med hang til latterlige animerede gifs.

Men det var det jo ikke. Ved jeg jo godt. Manden er jo gennemført sær. Og tysker. Men...jeg tror faktisk nærmest, at jeg var mere følelsesmæssigt påvirket, end den møgheldigelortekvinde, som kunne nyde alle mine anstrengelser.

Sendte dem nærmest til himlen. I hvert fald fik jeg en gang mundtourette, da jeg rakte dem vinglassene og fik sagt:

"Rigtig god fornøjelse. Følg lyset".
????


...følg lyset...?!?!
Virkelig betryggende at få at vide af en kvinde med uglet hår på en totalt mørklagt parkeringsplads in the middle of nowhere.


Jeg kan bare ikke vinde.


I'll be your clown 
Behind the glass 
Go 'head and laugh 'cause it's funny 
I would too if I saw me 
I'll be your clown 
On your favorite channel 
My life's a circus-circus rounding circles 
I'm selling out tonight