onsdag den 14. maj 2014

Svar fra Fakta + liveopdatering fra hytten

Okay, Fakta har svaret. Jeg havde måske håbet på, at mailen landede hos en med humor.

Tak for din henvendelse.

Det er en stor hjælp for os at få kommentarer og forespørgsler fra vore kunder, det giver os mulighed for at forbedre vore produkter og sortiment, samt hjælpe os til at blive opmærksomme på fejl vi evt. ikke selv har noteret os. 
For at kunne lave opfølgning på din henvendelse har vi brug for varens stregkode og produktionskode.  

Vi takker dig, fordi du gav dig tid til at tage kontakt til os.

Med venlig hilsen

Jette 

Jette, søde Jette. Venlige Jette. Robotsvar-Jette?

Nå, jeg har selvfølgelig ikke gemt pakken. Egentlig utroligt, når man ellers ser på alt det lort jeg samler sammen.

Har haft fri i dag, og har knoklet. Har jo ligesom det der ret store tomme værelse ved siden af soveværelset, som skulle forvandles til tøjrum. (Total låååååve, at rummet er ledigt til min frie afbenyttelse).
Fik skruet/revet den der reol ned af væggen i går, og slæbt den ud i værelset, hvor jeg i dag forsøgte at rejse den op på højkant.

Gik ikke så godt. Kom til at sidde i spænd mellem reol og væg. Og jeg skal da lige hilse og sige, at den reol vejer godt til.
Var fandeme ved at begynde at tude. Kunne ikke komme fri, og lige nøjagtig dér ville jeg for den eneste gang i mit liv ønske, at jeg var kikset nok til at rende rundt med en klam bluetooth dims omkring øret, så jeg kunne ringe efter hjælp.
Virkelig angstfremkaldende at stå der.

Valgte til sidst at vælte reolen mod venstre og selv flygte mod højre. Gik okay. Kom ikke til skade, og bagbeklædningen løsnede sig kun lidt. Hvilket overhovedet ikke betyder noget, da reolen bare står på den flade side og alligevel er proppet med tøj.

Men jeg er færdig nu. (Med undtagelse af nogle gibsplader, der skal monteres på den ene væg. Hvilket jeg nok ikke selv skal gå i krig med). Og det er lækkert! Stort rum - kun til tøj.

Nu mangler jeg så bare endnu mere tøj for at fylde det op.