søndag den 23. marts 2014

Snottøsen Rødhætte og hendes mærkværdige næse

Nu har jeg egentlig fået nok. Min næse har haft gang i en eller anden total sær leg de sidste par uger, hvor den leger at den er forkølet, og så lige pludselig ombestemmer den sig og efterlader mig med en ubrugt virus i kroppen, som rent faktisk gør at jeg er pendulsløj.

Vågnede i morges med verdens klammeste næse. Eller sådan føltes det. Som om den var vokset 11 kvadratmeter i løbet af natten.
Sundhedssøn griner af min stemme, og sammenligner mig med hans fysiklærers stemme, som er monoton og lige så klam som han er. (Jo, han er! Han var også lærer, da jeg gik i folkeskole. Og han var en omvandrende joke, fordi han var mere end almindeligt fascineret af 8. og 9. klasses pigernes bryster. Klamme gamle svin med sær hovedfacon. Ligner, at en flyvende tagplade lige har nakket toppen af hans isse. Wrrrmm. Total fladt tag).

Har brugt formiddagen på at vågne i selskab af Treo, kaffe og Hannibal på Netflix. Skred derefter i kælderen for at fjerne det 34 cm. høje gulvtæppe af rent vasketøj, som lå strategisk smidt ud over 20 kvadratmeter. Men måtte tage flere pauser, fordi jeg havde vejrtrækning som en russisk luder der blev gangbanget af tre officerer, fordi jeg har et kronisk tryk bag panden og oppe i næsen.
(Tror faktisk også jeg havde feber. Mrm).

Havde det så elendigt, at jeg overvejede at åbne munden da jeg senere stod under bruseren, og bare lade vandet fylde min mund op og smådrukne mig. Ja, der var næsten tale om en selvaflivning.
Men valgte i stedet at rulle mig stramt ind i en plaid (og lignede dermed dette):


...og smed mig på sofaen med Family Ties på Netflix.

Bestilte pizza til teenagerne hos pizzapusheren, og rundede tanken på vej hen til afhentning for at hente næsespray.
Jeg gav den hele armen, spulede nærmest næseborene, og så blev der stille. Deroppe. Og næsen blev til en narrefisse. Igen.

Jamen, så kom da med det snot, for fanden! Jeg véd, at det er deroppe! Jeg har det elendigt bag pandelappen/pandemuren. Kan jo mærke, at noget trykker. Og der er faktisk grænser for, hvor mange Treo min mave kan håndtere. Gider ikke have snothovedpine, hvis der ikke kommer noget ud gennem næsen. Nå!


Well, fra mig til jer: Dagens bidrag fra Rødhættes Billedbog: