onsdag den 8. maj 2013

Det der penismisundelse...

Er på en måde lidt misundelig på hankønnet. Man kan ikke komme udenom, at de render rundt med en del fordele. Jeg nævner i flæng:

-  De kan stå op et kvarter før de skal møde på arbejdet, uden at bekymre sig om hvordan håret skal sættes. Og uden at bekymre sig om make-up.

- Verden er primært sort/hvid. De slipper for timevis af ene-konsultationer, hvor hvert sagte ord bliver analyseret i atomer.

- Gråt hår gør dem faktisk kun pæne.

- Når en mand har lidt pondus på maven, er han en bamse. Og bamser er skide søde. (Og sexede).

Når en kvinde har lidt ekstra, så er hun erotisk buttet. Undskyld, men hvem fanden fandt på det kvalmende udtryk? Erotisk buttet? Hvad betyder det? At appelsinhudshullerne på lårene og på bagdelen minder om alternative kønsåbninger? Ew! Og hvis ja, betyder det så, at jeg er en stor omvandrende vagina?

- At tage tøjet af, er oftest rigeligt som forspil.

- Mænd med skægstubbe kan være sex on legs.

- De behøver ikke at barbere ben. Modsat os kvinder, som med jævne mellemrum frivilligt parterer underbenene med en sløv BIG-skraber.

- De kan gå helt i selvsving over to fedtpuder på brystkassen på det modsatte køn.

- Hvis det klør i skrævet, så klør de igen. Som det mest naturlige i verden. Modsat os andre, som må låse os ude på badeværelset, og udnytte 12 meter toiletpapir, som bagefter ligner noget der har været i en makulator.

- De undgår veer ved familieforøgelse. Og nej, et spark i nosserne gør ikke lige så ondt. Forestil jer at presse en 80% oppustet håndbold ud gennem et hul i kønsdelene. There you go! Det er smerte.

Og vigtigst af alt: De kan fravælge offentlige toiletter, når blæren er fyldt. Altså, de kan fravælge at sidde på brættet.

Det er nok en af de værste ting der findes: At sætte sig på et toilet, og mens man så sidder og læser indholdsfortegnelsen på shampooflaskerne, kommer man i tanke om, at brættet da egentlig var lunt, da man satte sig på det.

!!

Så kan man sidde der. Med balderne der blidt svøber sig om kummen, og tænke på hvorfor brættet var lunt. Der er jo i bund og grund tale om en slags gruppesex eller gruppepetting. Man kunne lige så godt snige sig ned i en afkrog i Føtex, trække bukserne ned, og stå og gnide balder med tilfældige fremmede kunder. Hud mod hud. Indelukket hud. I 3-4 min. til bagdelene er varmet godt op.

Men mænd? De kan bare lyne ned eller knappe op, hive ud og tisse helt uden kontakt m. andres kropssekreter.

Ærligt talt; jeg synes det er uartigt.