lørdag den 30. marts 2013

Tilfældig Lørdagsliste

Jamen, så er det da bare snart slut m. at:
Komme ud at rejse. I hvert fald m. fly. Tykke mennesker skal måske betale mere. Altså...okay, fair nok. Måske. Men der hvor filmen knækker er når de overvejer at kontrolveje folk, for at se om de har anført den rigtige vægt. Jeg ville da blive den første til indkaldelse på vægten, når de så at jeg havde skrevet 61 kg.
" Ryanair har tidligere opfordret selskabets stewardesser til at holde den slanke linje med den begrundelse, at det sparer brændstof."
Aha...men kunne de som det mindste ikke også bede dem om at spare på make-uppen? De har jo fandeme været nede i maven på en klovn at vende.

Hvor er det da bare skønt:
At man kan benytte sig af diverse indstillinger på Facebook. Fik lige en stikpille af min mor sidst jeg talte m. hende. Det er hun god til. På den der måde, hvor man næsten ikke opdager det.
Én af hendes kilder havde i hvert fald fortalt hende om min aktivitet på Facebook. I den generation er internettet stadig tabu. Til gengæld er TLC og Billed Bladet jo ikke tidsspilde. Det ved alle.
Nå, problem solved. Krævede kun et par klik i privatlivsindstillingerne.Tog lige en test: "Hvilken type mand skal du have?"
Dit perfekte match: Kronprins Frederik – han vil binde sig til dig med liv og sjæl og græde af glæde, når du går op ad kirkegulvet.
Det vigtigste du kan få: En mand, som du kan have tillid til, og som giver dig tryghed.
(Nå nå da da, jamen jeg sender da lige Mary en mail, og hører om hun er m. på noget partnerbytte. Jesus. Nå...Frederik er nuttet, men han er ikke bamset nok.)Hvad fanden sker der lige for:
BT og ét af deres forslag om frække påskelege?


"Twister
Spillet spilles som normalt, hvor man placerer hænder og fødder på de farvede pletter. Der er dog en lille ’twist’: I er nøgne. Gør det evt. ekstra udfordrende ved at smøre jer ind i olie før I går i gang".

Ja, hold da kæft, hvor ophidsende at sidde glinsende og fedtet hos tandlægevagten, fordi man gled og hamrede munden ind i kanten af sofabordet, og mistede en tand.