søndag den 24. februar 2013

Skyd en bobble, og hun taber tøjet

Herrens veje er uransagelige. Det samme er Rødhættes.  Derfor havnede jeg på et besynderligt spil på nettet.
Forhistorie: Stressen har sat sin klo i mig igen. Vågnede fandeme et utal af gange i nat m. hjertebanken, fordi jeg havde drømt at jeg var bagefter m. nogle ordrer. Så jeg plejer mig selv i dag. Blandt andet ved at spille dødssyge bobble-skydespil. Fordi de får tankerne afledt lidt.
Så jeg gav mig til at google efter spil, og havnede pludselig inde på Ugensrapport.dk. Yes yes, direkte link til bobblespil, hvor der står et kvindemenneske i syntetisk tøj, og for hvert level man gennemfører, smider hun mere og mere af tøjet.

Selvfølgelig gennemførte jeg. Ellers ville jeg jo ikke have noget at brokke mig over. Så kære kvinder derude, hvis I gerne vil have magten over fjernbetjeningen, så send ham dette link. Så er han m. garanti underholdt den næste times tid. (For der er forskellige kvinder han kan vælge imellem.)

***TRYK HER*** Mandens nye bedste ven.***TRYK HER***


Nå...men når jeg nu var inde på Ugens Rapport, kunne jeg jo lige så godt tjekke siden ud. Og det tog da også kun et par minutter, før jeg måtte fnise over flg. overskrifter:

"DVÆRGPORNO – en niche med vokseværk".

"Han har nået stjernerne på CHARME og STIV PIK"
(Ehmm, stjernerne? Anus-stjernen? Eller?)

Er desuden vild m. at hade hvordan de fremhæver enkelte ord i deres overskrifter.

Nå, men så er der jo "De Grå Sider". Nogenlunde lige så kikset som 0059. Læs her hvad Henrik P. blandt andet skriver.

"Den eftermiddag oplevede jeg et orgie uden lige. Damerne bød på kaffe og kage, men tilgengæld skulle jeg give dem frem og tilbage... Jeg slikkede og kneppede dem på skift, og jeg var liderlig som aldrig før.
På et tidspunkt troede jeg, at min pik skulle falde af, for den blev brugt hvert andet øjeblik og var efterhånden helt rød og fuld af vabler. De to veninder smilede og var meget imponerede over, hvad jeg kunne præstere. De rosende ord gik lige i min pik, så jeg endte med at kneppe alle tre igen – først fru Jørgensen og så de to smækre kaffedamer. Det er til dato det bedste “sommerferiejob”, jeg nogensinde har haft.
Henrik P."

Helt rød og fuld af vabler? Seriøst, Henrik. gå til læge!

Bwaahahaha...det er den rene guld derinde! Næsten bedre end Gul & Gratis. Her et lille uddrag fra en anden læserhistorie. Ej men for fanden da også! Den måde han formulerer sig på, for fanden!

"Pludselig sagde Ella til Jeanette, at hun kunne gå med os til næste naturistsvømning. Så kunne hun selv se! Jeanette sagde, at hun vel også kunne se den her! Jeg følte mig lidt som et dyr i Zoologisk Have. Som en turistattraktion. Men hvad pokker! Kællingen var jo lækker nok, og hvis det betød noget for Ella, at jeg viste min pik frem for Jeanette, ja, så var det da i orden med mig. Men jeg havde stærkt på fornemmelsen, at hun ikke ville lade sig nøje med at kigge. Begge pigerne sad med pizzafyld om mundvigene og med et sjofelt blik i øjnene. Jeg så endnu engang spørgende på Ella og spurgte ligeud, hvad der egentlig foregik.
- Vi tænkte på, om du havde lyst til en trekant med os? Sagde Ella.
Jeg lod et par sekunder gå, førend jeg svarede. Så rejste jeg mig, tørrede mig om munden og foreslog, at vi gik ind i soveværelset. De greb køkkenrullen og fik også tørret det meste af pizzaen af fingre og ansigt, hvorefter vi alle gik ind til vores store dobbeltseng. "
For helvede da også! Store fede fjolser! Hvor vil jeg da bare så meget vædde m, at ikke en eneste af læserne derinde, som indsender sexhistorier, får en skid sex. Overhovedet. Fordi de er for kiksede eller grimme. Sikkert sådan nogle typer, som importerer en kone fra Thailand.
Eller også kan de ikke få den op at stå, fordi de har pumpet sig m. stoffer nede i fitnesscentret.
De sidder bare derhjemme v. deres computer og Windows95, og gnider sig i skridtet, mens de skriver en hysterisk grinagtig løgnhistorie, som de sender ind til Ugens Rapport, som så sender dem ind i en virkelighedsflugt, hvor de får boostet deres 11 cm. og kiksede storhedsvanvid.

Vil jeg bare vædde m.