torsdag den 28. februar 2013

Modificeret udløsning

Nå...det var sgu noget af en tur i firmabilen i dag. Kom af sted for sent, så måtte jo lige have lidt fart på. Lige da jeg var kommet op i et anstændigt tempo, kom jeg i tanke om at der da vist var noget m. en hastighedsbegrænsning på 50 km/t. Så jeg jokkede på bremsen, førte bilen rundt i et sving, og fik øjenkontakt m. Bent Betjent gennem en fartmåler på stativ.
All good...blev i hvert fald ikke stoppet.
Senere præsterede jeg at speede lidt for hurtigt op, hvilket resulterede i, at én af kasserne bagi tog et rullefald. M. fade og skåle. Nu som puslespil.
Og endelig holdte jeg i venstresvingsbanen, og var centimeter fra at blive torpederet af et møgsvin, som bestemte sig for at fræse over for rødt. Fuldt rødt. (Hvordan ser halvfuldt rødt ud?)
Og ja...han fik sgu både horn. Og en yderst bestemt fuckfinger. Helt oppe i forruden. (Og gider nogen fortælle mig, hvad fanden der sker m. mit ansigt, når jeg bliver arrig og giver fuckfinger? Nu er det op til flere gange, at jeg har observeret, at i dét øjeblik min lille fede langefinger ryger i vejret, så ryger fortænderne ned over underlæben. Ligner jo en kanin der ikke rigtig kan gøre for det)
Men det var jo i firmabilen. M.logo und alles. Har det desværre m. at glemme, at der ER ting man ikke må m. navn på bilen. Omvendt, så er jeg ret sikker på, at det står i færdselsloven ét eller andet sted, at man godt må, når det gælder snotskovle.Måtte simpelthen omkring apoteket efter alle mine leveringer var i hus, for at hente piller. På recept. (I LIKE them).
Og så var det jeg kom til at kigge på glasset...

Yummi! Ejaculation in my tummy.


Nå...G. har fødselsdag. Uden at ønske sig noget. Har dog købt lidt til ham. Og fået bikset en lagkage sammen, som nok indeholder 456900 kcal.
Men ellers går det sådan set glimrende i hytten. Vi arbejder. En del. Og sover. En del. Rodet og nullermændene er til gengæld yderst aktive, så begge etager ligner fandeme "stort brændbart".
Teenagesøn er hos sin far indtil mandag. Og Uglen har desværre ikke vinger. Mit elskede natdyr blev sløj på vej ned af trappen forleden, og halvvejs gik krop så i konflikt m. sig selv: Besvime eller ej? That is the question. I hvert fald hørte jeg pludselig et ordentlig brag, og fræsede ud til trappen. (Fandeme første gang i årevis at jeg har løbet). Heldigvis er hun okay. Temmelig blå. Men okay.

Dagens absolutte nedtur:
Har i over 20 år troet, at jeg målte 170 cm. Sandheden hedder i stedet 165. Fedt nok...så fik man lige ekstra forhøjet bmi fra den ene dag til den anden. Det er jo bare fedt...!
Bogstaveligt talt.
Der er vist én der ikke skal have lagkage i aften.

(Er det forresten ikke sjovt, at de der sjællændere har så travlt m. at gøre grin m. jydernes udtaler. Men de siger sgu da også "lawkage").