mandag den 21. januar 2013

Gul & Gratis Vol. ?

Årh altså...netop hjemvendt fra job. Og hold kæft det var skønt at komme i gang igen. Og nu bænket m. et krus kaffe, inden husmorpligterne kalder.
Og så kom jeg ved et tilfælde ind på Gul & Gratis. Jøsses...intet har ændret sig. Ikke at det kommer bag på mig, men alligevel undrer jeg mig stadig over, at folk søger sex og kærester blandt kummefrysere og Puch Maxi'er.

I kendet mit anstrengte forhold til Benneweis bryn. Dette er værre. Her er der simpelthen tale om to bremsestreger i panden. Man mistænker lidt en, at det er Bjarne nede fra Bodegaen, der er blevet vred over at den kvinde han forelskede sig i, var en mand. Og at han derfor har lavet en brænder på ansigtet på kvinden/manden, m. sin Puch Maxi.
Jeg er ret ligeglad m. at der er mænd der tænder på at gå i dametøj. Dem om det. Men hvorfor prøver de i det mindste ikke at se præsentable ud?
Nuvel...lad os komme til sagen. Her er der en mand der har indrykket en annonce: (Citeret ordret)

fast forhold, tak fordi du har trykket på min annonce,du er ude efter sex måske kan jeg være den du søger det håber jeg inderst inde.jeg er en mand på 49 år/171 høj og vejer 70kg og normal kropsbygning.JEG elsker at gå i dametøj fra inderst til yderst og fra top til tå,SE FOTO det er noget af det jeg kan tage på af tøj men har meget mere af det forskelige tøj og går med en paryk og brystproteser til en bh.jeg elsker høje sko og støvler da det giver en frækt feminin gang flotte kurver osv.jeg søger en mand gerne til et fast forhold der er serigøst mendt og vil gerne bo og leve som en rigtig kvinde i alle døgnes 24 timer og lave huslige arbejde og blive herres slavetøs om aften så herren kan blive tilfredsstillet på det sexsuelle område.jeg er ikke kun til engangs forhold men gerne til mere.

Og....så er der billederne.

..................................??.....................................

Bemærk v. blowjobbilledet, at man kan ane tre hudorme/bumser/vorter.

Øjenbryn, blowjob og uren næse.

Jeg véd slet ikke helt hvilke ord jeg skal bruge...? Ud over at det ligner noget fra "De Nattergale".


Og nu: Dagens jobopslag:


2 piger til hjemmeside, 
Hej - har en hjemmeside - saftitrussen com - her sælger Susan sit brugte lingeri

Søger 2 piger i S/M og L/XL 

Er du interesseret i at tjene lette penge på at sælge dit brugte undertøj så kom med din mail adr. for mere information. Dit arbejde består i at tage 3 billeder af dine trusser og gøre dem brugte - det kan du mindst tjene 1000 kr hver måned.

Hilsen
Claus

Altså...jeg har da en del trusser, som har kendt bedre dage. Og 1000,- er alligevel en slat penge...
Ej, men for helvede...Saft i trussen? Hahaha...nå ja, hvorfor pakke det ind? Bogstaveligt talt...

Er du interesseret, kan du se mere her: Saft i trussen