fredag den 30. marts 2012

Ting der undrer mig på Facebook.

1: Folk der lufter deres beskidte vasketøj. Som f.eks. en statusopdatering i stil med: "Nå...så havde man fødselsdag og havde inviteret vennerne på besøg. Og kom der nogen? Nej!! Hold kæft hvor er jeg skuffet over jer, Tina og Karen. I er godt nok usle venner. Hvordan kan jeres familie være vigtige end mig? Det var jo mig og ikke dem der trøstede jer, da jeres kærester var jer utro med heppekorspigerne."
Og så kører den ellers derud af med sure kommentarer og fæle afsløringer fra hhv. Tina, Karen, facebookindehaveren og Tina og Karens kærester.
Ti nu stille og tag den der i privaten. Vi andre sidder og krummer tæer.

2: Dramaopdateringer. Som f.eks.: "Årh nej! Jeg kan ikke fatte det. Det er skrækkeligt! Hvad SKAL jeg dog gøre? Er helt ved siden af mig selv. Puha puha puha!", hvorefter vedkommende svarer: "Jeg har IKKE lyst til at tale om det", når folk spørger hvad der er galt.
Jamen for pokker...så hold dog op eller indrøm, at du savner opmærksomhed.

3: Folk der smider et billede op af dem selv med kommentaren: "Ej men, altzå...jeg er bare 2talt grim, lizzom."
Ej, men det mener du jo ikke, vel? Ellers havde du jo ikke uploadet det der billede med push-up bh'en, 72 lag mascara og 891 gram lipgloss på dine udadvendte læber.

4: Mig selv.

5: Folk der kyler amerikanske moraliserende tårevædede videoer om en mand der mangler begge arme, ben og 3 ribben, men som på trods af det stadig er avisbud og kuglestøder, op på deres væg med følgeteksten: "Ja, så kan I godt stoppe med at brokke jer over jeres hverdagsproblemer. Denne mand har bevaret livsgnisten!! Dette er en inspirations for os alle!!"
Øhh, nej? Jeg er da udmærket klar over at der altid findes mennesker derude i verden, som har større problemer end mig. Men det fjerner jo ikke mit problem, vel? Desuden skal du da virkelig ikke negligere andre menneskers problemer med den der følelsespornovideo.

6: Folk der har uheld i kærligheden og/eller folk der seriedater desperat og intenst og som derfor konstant reklamerer med hhv: "Bjarne er i et forhold" - "Barne er single" - "Bjarne er i et forhold" - "Bjarne er single".

7: Folk der opretter facebookprofiler til deres 2½ måned gamle datter Persille Vichtohria Anastazia Zofia Hansen.

8: Folk der opretter profiler til deres 8 årige puddel, Uffe.