mandag den 14. august 2017

Jävla H & M. Våra flickor är inte sexobjekter

Jeg bliver så træt. 00'ernes hippeste trend er åbenbart, at forældre skal føle sig trådt over fusserne og at de under ingen omstændigheder kan føle sig utilfreds med noget, der vedrører deres små arvinger, uden det skal knaldes op på en skriggul Breaking (hysterical) News bjælke på internettet.

Gud nåde og trøste, hvis nogen springer over en kø i Legoland eller hvis Djurs Sommerland løber tør for pølsehorn eller hvis en anden besøgende kunde kommer til at vrisse. Så ryger der en forfatter i forælderen med det samme og allerede inden deres stationcar er parkeret i carporten, har de fået sendt en gang viralt opkast ud på www.

"Til dig, der snerrede af mit barn i Føtex!
Min lille Clara var faktisk rigtig ked af det, da vi mødte dig i Føtex. Hun havde ellers glædet sig hele dagen til at komme ind og kigge på badebolde, men den glæde tog du så lige fra hende! 

Vi stod bare der midt i det hele og passede os selv, mens Clara prøvede en hulahopring og så kom du med din indkøbsvogn og bad hende flytte sig.
Helt ærligt! Hvor travlt kunne du lige have??? Ville det have skadet dig at kigge på det Clara lavede og ville det have gjort ondt på dig at rose hende?
Nej vel???

Men i stedet blev du irriteret og moslede forbi med din indkøbsvogn, mens du snerrede, at vi alle skulle kunne være her. 
JA!!! Det skulle vi faktisk. Men åbenbart ikke en glad lille pige!!! Det gælder åbenbart kun dig! Nå!

DEL GERNE!!!!!!!!"


Jeg magter det ikke.  Det er fandeme konsekvensen af alle de selvudnævnte dronninger og konger, der insisterer på, at deres børn er prinsesser og prinser.
Og nu er den gal igen. Fra Svenska-landet. Og hysteriet breder sig så småt allerede i Danmark.
H&M sælger slutty tøj. Åbenbart. Til små pigebørn. Det er jo nærmest Heidi Fleiss om igen.

Den er helt gal. Tøjkæden sælger shorts til pigebørn med korte ben. Altså shortsene - ikke pigebørnene. Kvinden (og andre kunder) mener nemlig, at det er sådanne shorts, der gør deres børn til sexobjekter.

Vil vanviddet da ingen ende tage? Korte shorts? Hvad bliver det næste? T-shirts med korte ærmer?


Det er disse shorts, der har vakt vrede hos dagens emsige forælder.
Føj! Lyserøde og i 100% bomuld. Hvor er det sexistisk. Barnet kunne jo groft sagt lige så godt have et skilt om halsen med teksten: "Tag mig da for helvede, din store tyr!".

Og bedre bliver det da ikke, når man ser omtalte Sluts R' Us shorts på en barnemodel:

Lille skøge! Så står hun bare der og gør sig til i sine pornoshorts og sneakers.
Helt seriøst; hvis man mener, at omtalte shorts gør pigebørn til sexobjekter, vil jeg gerne foreslå noget psykologhjælp. Seriøst psykologhjælp. Det er fandeme ikke shortsene, der er problemet. Det er emsige nazi-forældre med et bizart behov for at komme i medierne. Nazi-forældre, som har et virkelig sygt syn på sexobjekter kontra børn.

Propper de så heller ikke deres pigebørn i badedragter om sommeren? Kunne jeg godt tænke mig at vide.


Det er vel bare et spørgsmål om tid, før denne t-shirt i H&M's kollektion bliver genstand for massehysteriet. For ærligt talt; tænk jer om: Kaniner boller som bekendt pænt meget. Og man skal jo ikke være nogen Einstein (og det er omtalte forældre sjældent) for at kunne fange, at der oprindeligt skulle stå Fuck i stedet for Fun.
Og med lidt god sensitiv psykotisk logik, kan man vel sige, at kaninerne er ved at lade op til en gang Fun. Bare se den liderbuk, der sidder ovenpå F'et og den horny lille satan, der allerede har smidt sig klar til at blive gennembollet under F'et.Og hvis vi zoomer ind til højre, er det jo tydeligt for enhver, hvad de to klamme kaniner har gang i. Der er tydeligvis anal indtrængen.


Bare vent og se. Hysteriet er kun lige startet.