torsdag den 11. oktober 2012

Kære Anne Linnet.

Ja, altså, lad mig understrege: Jeg har intet personligt imod Anne Linnet. Jeg er sikker på at hun er et skønt skønt menneske med nogle sunde værdier.

Men:


Nu er hun så dommer i X-Factor. Og optagelserne er netop skudt i gang. Og hun lægger hårdt ud m. kritik.
Nu har jeg (af gode grunde) endnu ikke set de forskellige til auditions. Og måske HAR Linnet ret, når hun siger til en deltager:
"Din klang er irriterende. Det er lige før, det lyder som en skærebrænder."
Men...Kære Anne Linnet. Du har jo slet ingen klang. Det lyder jo bare som om du synger i søvne. Eller at du synger et kvarter efter du har gnuflet et par morfinpiller. Som om du faktisk er tæt på at flatline. Som om din hvilepuls er på 10.
Jeg siger ikke at du ikke har ret til din mening. For det har du da bestemt. Og måske har du endda ret. Det melder jeg tilbage om, når programmet bliver sendt.
Men det er sgu bare lidt ironisk, at den udtalelse kommer fra dig.

Nå, videre til dagens andre nyheder. (Det er ren CNN det her).
Christina Aguilera. Smukke smukke kvinde. Som bliver udskældt i alverdens medier, fordi hun har fået en anden figur.
Hold nu kæft, for fanden! Kvinden har den samme stemme som altid. Hun synger vidunderligt. Er det, trods alt, ikke det vigtigste?
Hun udtaler selv at hun er tilfreds med sit udseende. Og hvor er det da befriende at høre. Jeg har desuden set en del kvinder m. en meget lavere vægt, som har en grimmere figur end Christina A.

Og se så lige disse billeder. Dem der kan kigge på dem, og kalde hende fed, burde fandeme have en seriøs rusketur, og et par på hovedet m. mine vinkedeller.
Nå! Fandeme da utroligt, at kvinder skal leve op til totalt forskruede billeder. Men er der nogen der siger noget til moden blandt mænd, som åbenbart er blevet en dunk under brystkassen?

Næh nej.