fredag den 9. november 2012

Kender I det?

Når:
- Man kører bil, og har fyret radioen op på max volume, og hvor man sidder og synger højt...hvorefter man efter et stykke tid, synes der er en mislyd ved nummeret. Og det viser sig at være en ambulance der kører m. udrykning oppe i røven af én?

- Man drømmer at kæresten er utro, og hvor man vågner og nærmest har lyst til at stoppe vedkommendes vejrtrækning m. en pude, fordi man ikke kan adskille drøm og virkelighed?

- Man bare ikke kan få den skide tampax til at sidde ordentligt, og man efter forsøg nr. 5 begynder at spekulere i, om man har sløset m. knibeøvelser?

- Man står m. g-streng i stuen foran altandør, hvor gardinerne er trukket fra, og hvor først kommer i tanke om at:
1) man har naboer
2) man kan se alt indenfor, når det er mørkt udenfor
når man har stået m. røven i vejret og samlet ungernes Legoklodser op?

- Man er skyld i at naboen får PTSD og nedsat syn?

- Man står og snakker m. en mand der er 18 år ældre end én selv, og han midt i samtalen får sagt: "Han er nok på alder med dig og mig, vil jeg skyde på"?

- Man fyldes m. væmmelse, når man har været nødt til at benytte sig af et offentlig toilet, og man sætter sig på et lunt toiletbræt?

- Man for sent opdager, at der ikke er mere toiletpapir på det offentlige toilet, og man derfor bliver nødt til at flå paprøret af, og duppe sig tør?

- Man bliver overrumplet af et nys i offentligheden, og sekunder efter sidder m. en ordentlig klat i hånden, og febrilsk prøver at ryste den af sig?

- Man er udstyret m. så brede og store baller, at alt bliver til g-streng på én?

- Man har pms, og derfor propper enorme mængder slik i kurven i Føtex. Men bliver flov over hvad kassedamen tænker, og derfor propper flag, lys og små slikposer i kurven, så alle tror at man køber ind til en børnefødselsdag?

- Man bliver så lækkersulten, og intet sødt ejer, hvorefter man finder sig selv senere i køkkenet, mens man tømmer indholdet af et glas kagekrymmel ned i gabet?

- Man næsten stikker en pibe i munden, og en blød hat på issen, og kniber øjnene sammen gennem en lup, når man opdager at der er én der har slettet en på Facebook. Og man bare ikke kan se hvem man mangler? Men hvor man trods det, stadig føler sig enormt afvist?

- Man på ingen måde kan få håret til at sidde i flere uger, og derfor bestiller tid hos frisøren. Og når dagen oprinder, har ens hår aldrig siddet bedre?

- Man går til frisør, og alt for sent opdager, at man er havnet hos en saksefetishist, og derfor går derfra og ligner én, hvis største glæde i livet er mandag, når Familie Journalen udkommer?

- Man tager fejl af hovedpinepiller og sovepiller?

- Man står i H&M, og får inddraget dankortet af en 19 årig snottøs m. arrogantliderlig attitude?

- Man 16 år senere, finder de bøger, som man hårdnakket har påstået man aldrig har lånt, og "der må være én der har lånt på mine vegne", til støvet sur biblotikar?

- Man står på en rulletrappe i lang nederdel, og hvor rulletrappen begynder at æde ens nederdel. Og hvor man bare står og hiver og flår i lortet, for at komme fri?

- Man faktisk synes at mormortrusser i navlelængde, og i 100% bomuld er noget af det rareste?

-Man pludselig hører sig selv grine, og indser at det lyder som et liderligt æsel?

- Ens kæreste grinende viser én dette billede, og man bare tænker: Hvornår fanden har han taget det billede??