onsdag den 30. september 2015

En kurv til Breivik

Er det national klynkedag i dag? Hvem fanden har glemt at proppe mundkurv på spasserne?

Først er der Gimi(money) Levakovic, som får taget sin ankesag op i dag, fordi han da bestemt ikke mener, at han bør udvises fra Danmark.
Jamen, klap dog i, din store grimme tegning! Pak dine "guldbelagte" grimme møbler, dine grimme blondebefængte gardiner og syge stohedsvanvid sammen og daf ud herfra. Gider du? Mange tak.

Vi magter ikke at se på dig. Og du ligner i øvrigt en med kronisk smertefuld eksem i armhulerne, når du går.Bon voyage. Goodbye. Farveller!
Og som om dét ikke er nok....at man skal høre på en skide sigøjner med muteret selvværd, så begynder klovnen i Norge også at hyle. Anders Brækvik er utilfreds med forholdene i fængslet.


»Medmindre forværringerne fra 2. september 2015 bliver ændret, så vil jeg sultestrejke, til jeg dør. Jeg kan ikke klare det mere,« skriver han.

Problemet er ifølge Breivik, at han i 23 af døgnets 24 timer kun har adgang til én isolationscelle og ikke to – som før 2. september 2015. Det har gjort det umuligt for ham at tage den bachelor i statskundskab, som han blev optaget på i juli:


Jamen, bu-fucking-huu? Du lever sgu da i det mindste, din store grimme nar. Hvilket er mere, end man kan sige om de stakkels mennesker, som du jagtede og henrettede.

Hvorfor skal den nød have taletid? Prop ham dog i en celle på 3 kvadratmeter uden vinduer med selskab af skimmelsvamp, karkelakker, rotter og ret giftige arrige slanger. Og en sexfikseret kriminel homoseksuel med en pik på 45 cm. I længden og omkreds.
Lad dog manden føre sin sultestrejke ud i livet. (Eller ind i døden). Who cares? Det kaldes samfundstjeneste.
Alternativt sender jeg gerne en kurv til Norge. Det skal ikke komme an på det.Og for nu at komme pladdermennesker i forkøbet: Nej, jeg gider ikke høre på, at alle har fortjent en respektfuld straf og at det ikke nytte noget at lege ond bøddel. Det vil jeg skide på. Breivik er et skadedyr, som fortjener behandling derefter. Og inden du nu igen pipper op med humanitær trælshed, vil jeg bede dig om at tænke på, hvordan du ville have det, hvis en af dine kære mistede livet i en grum ægte gyser, hvor han/hun blev jagtet rundt på en ø af en galning, som ikke alene henrettede sine ofre, men han gjorde også deres sidste minutter til et skrækscenarie uden lige.Sult for fanden, Breivik Sult!