tirsdag den 29. september 2015

Så er det lønningsdag for Von And

Min kære søn har fået løn. (I dag? Vi andre får da først i morgen?). Det er hans anden lønudbetaling og selvfølgelig har gnieren ikke brugt ret meget af sin første løn. For som han siger: "Det er ikke sådan man bliver millionær, mor".

Jeg var lige kommet ud fra badeværelset og ind i stuen, da jeg hørte et nærmest syngende "Moooaaar, kom lige ind på mit værelse". Og der sad han i sin pengetank. Med netbank åben. Med en pæn høj disponibel saldo. Som i: Pæn høj!
Og ved siden af ham havde han sin pung liggende, hvor han hev en deeeel sedler ud og sagde: "Og så skal dem her jo lige lægges oven i min saldo",


Hånden på hjertet; jeg under ham det da selvfølgelig af hele mit hjerte. Han knokler for de penge. Og gud hvor er det smukt og flot, at han ikke fyrer alle sine penge af på sprut, hængerøvsbukser og knallerter. Dét er det!

Men man står sgu lidt og vrider foden rundt i cirkler, mens man kigger på hans kontooversigt og der et beløb, som fandeme kun optræder på min konto, før pbs og banken har trukket hvad de skal have.
En 17 årig med en smukkere konto end mig. Opnået på to måneder. Jeg har nærmest haft overtræk, der var større end det. På mindre end to måneder.

Det er fandeme mange penge!


Men der er en fantastisk stemning i hytten lige nu. Han sidder og remser op hvad han kan købe, men som han selvfølgelig ikke gør, fordi tallet skal være endnu større næste måned.

Og så var det vi diskuterede lidt om, at han ligesom selv køber det tøj han mangle nu. Hvilket han i første omgang ikke mente var rimeligt. O-V-E-R-H-O-V-E-D-E-T. For han var jo under 18 og jeg fik jo børnepenge til ham.Og jeg skulle jo ikke udnytte, at han tjente penge.


???

Måtte pænt fortælle ham, at det ikke engang dækkede udgifterne til det mad han spiser. Han kan jo snildt køre 500 gram medister ned. Plus sovs. Plus 10+ kartofler.

Og så kunne han godt se det. Selvfølgelig kan han det. Han er en gulddreng. (I mere end én betydning).

Skønne dejlige skøre dygtige dreng. Kæft, han er dejlig. Og i guder, hvor er det sjovt at se hans glæde og dollartegn i øjnene.
Og den får ikke får lidt. Der er pengefest i hytten.