onsdag den 8. juli 2015

78 hindbærsnittebunde senere...

Har jo inviteret til morgenmad på lørdag, når jeg træder ind i de voksne rækker. Plain & simple: Nybagte boller, kaffe, te og morgenmadspålæg.
Men så bagte jeg en brownie. I en stor gastrobakke. Og lavede de der seks liter lakrids-is og seks liter jordbær-is. Og sluttede af med 78 bunde til runde hindbærsnitter.

Fordi jeg er et totalt pisse irriterende overskudsmennesker, som føler for at prale af sine sysler og gerninger?

Næeh...

Fordi jeg er så pisse bondsk i sjælen og dælme ikke vil risikere, at folk går sultne hjem. For det kan man jo ikke have. Og derfor går jeg så over i den helt anden grøft og bliver nærmest behagemanisk og kan slet ikke stoppe igen.

Vil vædde med, at jeg sender gæsterne hjem med doggybags.

Og for nemhedens skyld, har jeg så planlagt den efterhånden ret så fortærskede og lidt for hypede: Pulled Pork.(Er der overhovedet noget kød tilbage, som ikke er blevet markedsført som "pulled"?) Med noget coleslaw. Og pisse meget snasket BBQ-dressing. Og kolde øller. Og pølser. Og kartoffelsalat. Og nu stopper du fandeme dig selv, kvindemenneske!
Men slæber altså mine forældre, brødre og deres koner og børn med teenagerne og mig hjem til aftensmad, når de andre gæster er færdige med at indtage morgenmadsbordet, som efterhånden er ved at udvikle sig til et Sønderjysk Kaffebord i stedet.
Nyder deres selskab, så hvad gør man ikke for at holde på dem?

Min storebror har plaget og bestilt og forlangt lakridsis i flere måneder, så nu skal han fandeme få så meget is, at han ender med at overbelaste deres kloak.


Nå...og så er det snart ferie. Pengeløs ferie. Men ferie. Trods alt.

Er i gang med at gøre hele mit køkken på arbejdet rent. Hovedrent. Meget rent. Har ligget på alle fire (sker fandeme alt for sjældent) og skrubbet gulvene i køkkenet, lageret, kantinen og opvasken med en skide svamp med ru bagside. Fordi jeg opdagede at mørke plamager faktisk kunne gå af.
Og det er ikke et lille køkken jeg har mig.  Tværtimod.
Så nu er hænder runkne og neglene er blevet badet i grundrens i sådan ca. fem timer.  Ligner endnu engang HKH Dronning Ingrid (og må hun hvile i fred). Ryg er smadret. Og nerve har sat sig i klemme i nakken. Hvis man ikke vidste bedre, skulle man tro jeg var blevet skambidt af en hær af flåter og sparket i ryggen af en hidsig Shetlandspony med uplejede hove.


Er helt skæv i kroppen. Og kom træt hjem og styrede direkte mod sofaen. Hvilket blev en kort fornøjelse, da overhovedet-ikke-charmerende-tysklignende-håndværkere stadig graver med deres latter bobcat i baggården.
Hold kæft, de larmer. Og graver. Og skifter kloakrør.

Blev så gal, at jeg gik på toilettet og afleverede en protest og trak ud. Med stort skyl. Og skred så tilbage i vandret stilling med en halv honningmelon, en ske og et krus kaffe.

#charmetrold #Jojeger #pubertærhætte