fredag den 27. juni 2014

Sig det med en sang

Eller noget. Ligger på siden på sofaen. Træt. Meget træt. Glad for det er weekend. Har været en god uge, men travl.
Glæder mig så voldsomt til sommerferie. Til at have tid til teenagerne, venner, veninder, rødvin, en kold fadøl, at læse - til dejlige ting  - planlagte ting - spontane ting - hyggesnakke - terrandahygge med masser af stearinlys om aftenen - afslapning, motion (man tror det er løgn, og det er det også lidt. Men så allligevel ikke. Kan godt lide resultaterne so far), afslapning, afslapning, afslapning. Til kvalitetstid.

Fødder summer  - fluerne summer. Og Hjejlen tuder. Lyder som en lydscene fra Twin Peaks.

Henter lige et glas rødvin. Må godt. Kalorieindtag er ret lavt disse dage. Gider ikke rigtig mad, når jeg får fri.

Øjeblik...


Nå...endte på terrandaen. Var alt for hyggeligt at sidde derude med stearinlys og rødvin og lytte til regnen på taget - rullet ind i et tæppe. (Har sikkert lignet en odder med meget langt hår).Ugen der gik:

- Alt for mange lorte bondemænd på vejene midt i myldretiden. Burde fandeme være ulovligt.
- Wake-up call i følelseskammeret. Sgu da utroligt så meget man kan lulle sig ind i latterlige luftkasteller.
- Arbejde.
- Udsving i temperamentslunten.
- Gode grineflip.
- Gode snakke med søde veninder.
- Endnu flere grineflip.
- Har lært, at håndværkere altid melder deres ankomst, når ens hjem vender allermest med vrangen ud. Havde forladt badeværelse i et sandt overflødighedshorn af make up, parfumer, hårprodukter, halvtomt kaffekrus, et bjerg af tomme toiletpapirsruller (!!!), en bunke tøj og 16 par sko i en bunke i entreen.
Kom hjem fra arbejde, og blev mødt af synet af håndværkeren, som stod og støvsugede min entré og satte mine sko på plads. I kid you not.
- Dimissionsfester og masser af følelser på den gode måde.
- En uge med sød kompliment.
- Har opdaget at en af vores kunder faktisk er pisse pæn. Forsøgte at øjenflirte. Tror det lykkedes. Tror det. Men muligheden for, at jeg bare stået og stirret med et creepy sultent smil, er dog også til stede.
- Har fået ret søde kommentarer på sidste klumme.
- Har præsteret at vågne med pænt hår?
- Har haft firmabil. 24/7 til rådighed. Haft. Datid. Og ved derfor endnu engang, hvor stor en frihed der følger med sådanne fire hjul.

Dagens skriveblokade:

Har faktisk også haft en blehh-konfrontation, som kradsede lidt. Men gider ikke rigtig beskrive det nærmere. Ikke når der findes musik. 14 år er længe siden.  Fandeme sket meget.


That was then:
Baby, this is now: