fredag den 6. februar 2015

Feriehætte

Yes!

Jeg har vinterferie og jeg skal skudt den i gang med en gang snotfyldt kranie, øregange der føles som om de er fyldt med isoleringsskum, mathed og en megabums under opbygning på næsen. (Håber lidt på, at det ikke er en bums, men derimod en af de der kæmpe hudorme, som man ser på youtube.)

Men hey; jeg har min dyne, mine håndkøbspræparater, min kaffe og min bærbar og mit kæmpe tv. Man skal også huske at nævne de positive sider.


Har været på vægten og har opdaget et latterligt ritual.
1: Stiller mig op og aflæser.
2: Stiger af - tager tøjet af - stiger op igen.
3: Drikker to mundfulde stærk kaffe og afventer.
4: Besørger på toilettet.
5: Stiger op igen.
6: Flytter vægten en halv meter og vejer mig.
7: Flytter vægten lidt bagud.
8: Og til siden.

Fordi! Det er altså ikke ubetydelige antal 100 gram, som et morgentoilette kan resultere i. Og det er åbenbart et skævt gulv jeg har mig, for vægten svinger meget efter hvor jeg står.
Har fundet ud af, at på en dårlig dag, skal jeg stille vægten lige foran brusekabinen. Der vejer den omkring et kilo mindre.

Men...for at få et præcist resultat, er jeg jo nødt til at kontrolveje mig flere steder på gulvet og finde mindst to steder, som viser den samme vægt.


Nå, men det gik fint. Og det gør det egentlig også her. Hvis man ser bort fra mit snothoved.


Teenagerne har det også glimrende og nyder vist, at der er nøgle i badeværelsesdøren herhjemme.
Thi, det er der ikke hos deres far. Det er vist noget med, at deres fars kone har fået en fiks idé og fjernet nøglen. Don't ask why. Giver fandeme da ingen mening. Og er da en krænkelse af privatlivet, at man ikke kan være bag låst dør, når man er nøgen eller midt i presseveer.

Sundhedssøn er (bogstaveligt talt) blevet taget med bukserne nede et par gange. Ej men for fanden...jeg ved ikke hvad jeg ville gøre, hvis nogen vadede ind til mig, mens jeg sad og sked.

Uglen går i bad midt om natten, fordi hun ikke vil risikere noget. Og så er hendes toiletbesøg vist nøje afstemt efter andres søvnrytmer og indkøbsvaner.

Jeg ville blive vanvittig. Jeg tror simpelthen, at jeg ville sætte noget snor på håndtaget og binde det stramt til noget længere henne ad væggen. Eller hænge en sort plastiksæk op foran døren og tape den til karmen.

Aber....nu skal jeg have noget kaffe. Og have bestilt et par plakater, som søde søde kollegamus og jeg kan komme ud og få dem indrammet hos pissebilligt indrammerpar, som hun har kendskab til.
Og så kan jeg endelig få den billedvæg, som jeg så længe har ønsket mig.
Må lokke hendes mand til at hamre dem op for mig. Hammer er stadig ikke at finde i min manglende værktøjskasse og strygestålet døde lidt sidste gang, da jeg brugte det som hammer.