fredag den 19. juni 2015

Ti så stille! HALLO!? Hører du! NEJ! Scccchhhh!

Jeg passer hund i weekenden. Teenagerne er i sommerhus med deres far. Og jeg havde set frem til at hyggenusse med den lille hamster.

Og bevares, vi hygger også Og han bliver nusset så rigeligt. Men han gør hele tiden. Uafbrudt. Non.-stop! Og min pædagogiske sans er skredet for et par timer siden.
Så "Schh" og "Nej!" er blevet afløst af: "Luk så røven!" - NEJ!" - "Nu holder du simpelthen kæft!" - "ASLAN! NEJ! NEJ! ASLAN!".

Og dyret er sgu da ligeglad. Står bare og glor på mig og svarer igen med et par bjæf, men den stirrer mig lige ind i øjnene.

Nu skal jeg sove! Og det skal jeg! Har knoklet på arbejdet. Har holdt mit møde. Med en ganske charmerende mand. Må man sige. Mrm.
Og skal møde igen i morgen tidlig.

Så jeg skal sove nu! Og kan bare mærke, at jeg ligger som en anden labrador under dynen og lytter efter om der er noget ude på gaden, som hamsteren gør af om lidt.

Tør næsten ikke risikere at jinxe noget ved at sige dette, men jeg har lige kigget ned i fodenden og dyret putter. Stille og roligt. Helt uden at gø, da der gik to mennesker forbi ude på fortovet.

Miraklernes tid er ikke forbi endnu.


Det er ynkeligheden heller ikke. Mit sexliv er efterhånden så meget i restordre, at det eneste der sker her i hytten en fredag aften, er at man får sin arm humpet af en liderlig lille hund.
For fanden...jeg troede bare han lå og puttede op af mig. Men så kom jeg til at kigge ned på den bagerste del af kroppen på ham.

Ew!

Eew ew ew ew!


Fandeme sørgeligt. Og spild af god kvinde.