lørdag den 25. februar 2017

Otte ting, der er et totalt turn-off ved mænd

Jeg udelukker ikke, at jeg kan ende med at gå på kompromis med visse af tingene. Desperation kan pludselig overmande en. Men i skrivende stund må jeg være ærlig og sige: Følgende punkter er et totalt turn-off ved mænd.


* Hvis han stadig bor i 90'erne og render rundt med et lokumsbræt om munden. Beklager, men det er virkelig kikset. Mine tanker bliver ledt hen mod en mand, som tror han ser mere tough ud med den ansigtsbehåring. I virkeligheden ligner han en, der stadig lytter lidt for meget til "Bonsoir Madame" med Big Fat Snake.


* Hvis han kan finde noget lummert og perverst ved alt. (!). Lummerhed er godt. Men sgu ikke, når alt bliver drejet i en seksuel retning. Det lugter lidt af personligt seksuelt underskud og som regel kan disse typer ikke noget, når det kommer til stykket.
De er typerne, som tror de er "junikke" og nogle værre sexløver, fordi de bevæger tungen i alfabetbevægelser, når de drister sig til at give oralsex. Og man nænner ikke at sige noget, men for helvede hvor er det gudsjammerlig intetsigende.


* Hvis humoren er begrænset til vittighedstegninger og vittigheder fra 90'ernes ugeblade og "En halv humørtime". De kan genkendes på uploads af billeder i denne genre:
Det er jo ikke sjovt, for fanden!


* Hvis de godt kan lide at montere en bluetoothsatan på øret. Farvel! Jamen, så bliver det ikke mere kikset. De kan ofte spottes i køen i supermarkedet, hvor de står og føler sig meget vigtige, mens bluetoothdimsen gnaver sig ind i deres kind.
Som regel står de med en meget alvorlig og lettere arrogant mine malet over hele krydderen, mens brystkassen er skudt lige voldsomt meget frem. Og man ved bare, at de eneste opkald de modtager er fra konen, som ringer for at minde dem om, at de skal huske at få medister til 14,95 pr. halve kilo med hjem.


* Hvis de er nogle gavtyve, der lige smækker et latterligt klistermærke på bagsmækken af bilen. "Fars dyt" - "Overhal bare, den ER betalt" - "Rigtige mænd laver tvillinger" eller "Støt vores danske soldater".  Den værste er dog klistermærket med "Børn i bilen" - illustreret med en rød advarselstrekant. Jamen, stop dig selv! Hvad regner du med? At dem der kører bagved ellers liiige havde bestemt sig for at knalde op i bagsmækken på dig? Men så fik de øje på skiltet og blev gjort opmærksomme på, at der altså er børn i bilen. Og så droppede de planen med at køre hasarderet?


* Speedo-underbenklæder. Det.klæder.ingen! Uanset om de har en charmerende krop eller om deres krop er lidt i forfald, så ligner de alle det samme: En træls tysker.* Langturslastbilschauffører. Beklager. Jeg véd godt, at det er mine snobbede fordomme, der taler her. Og jeg ved også godt, at jeg ligesom ikke er i besiddelse af en ph.d og derfor ikke rigtig har noget at have denne nedladende mening i. Men 90% af dem er kiksede småracistiske semi-klamme mænd, som både bruger bluetooth, stemmer DF, drikker lidt for mange Slotspilsnere og garanteret er lidt for glade for hjemmeværnet.
Helt galt går det, når de knalder et hjemmelavet navneskilt op i forruden. "Fnug" - "Truckeren" - "Buller" eller "Trucker-Ole".


* Hvis de ejer sådan en t-shirt her. Hej hej, white trash.