søndag den 21. juni 2015

Suk...

Nogen har ødelagt min legeplads. Vandaliseret gyngerne. Knækket vippen. Skidt i sandkassen.

Facebook er røvsyg for tiden! Jeg er så pisse træt af den politiske kamp, der føres lige nu. Det har fået den indre svinehund frem i alle.
DF-vælgerne står mest for skud. Og bevares...jeg indrømmer da gerne, at jeg heller ikke begriber, at man stemmer på dem. Faktisk kunne jeg skrive en bog om det.
Men åh, hvor det klinger hult, når folk pludselig mener, at de kan tillade sig at generalisere samtlige DF-vælgere og erklære dem for værende dumme, tilbagestående, uoplyste osv osv.

Og nårh ja, jeg er da ikke helllig. Jeg kan da selv være den største krampe ever. Mine kæpheste står også mig nært og jeg er ikke bange for at tage de nedladende handsker på, når jeg skal argumentere.

Jeg magter bare ikke glo på flere politiske kampe på Facebook! Det er omtrent lige så trættende, som at glo på rally.
Nu har det stået på længe - så eskalerede det efter valget (og jo, jeg undrer mig også over DF' fremgang, men den bliver sgu nok ikke mindre af at jeg brokker mig over det på Facebook - og jeg er for dum til at gå aktivt ind i politik og kæmpe for at ændre det) - men hvorfor smutter de ildsjæle så ikke ud og kæmper i marken?
Jeg skal være den første til at stå med kage, champagne og blowjobs, når de vinder slaget.

Men lad være med at ødelægge min legeplads!


Og nu kan jeg høre i det fjerne, at nogen mumler: "Det er da bedre at diskutere politik på Facebook, end at uploade sjove ting".

Jo jo - politikken er da mere intelligent tidsfordriv, Ingen tvivl om det. Men når jeg logger på Facebook, er det ikke med ønsket om at blive pirret intellektuelt. Det er med ønsket om at blive underholdt. Både på den seriøse og useriøse måde.
Men lige nu...For helvede...der er næsten ikke andet end politisk ævl og kævl at glo på.


Jeg gider ikke!

Gider heller ikke undvære sex ret meget længere. Er fandeme ikke menneskeligt.
Er nærmest så understimuleret, at jeg får fornemmelser, når jeg spiser Skyr.


Så gør dog noget, Hans Christian!


Nå, apropos skyr, så er det vist på tide, at jeg bliver aktiv med sund kost og reducering af kalorier. Ifølge en undersøgelse, sætter fedtet sig på maven, når man får vægtøgning under stress.
Ja tak - skal jeg fandeme da lige love for. Kom til at stå med siden til foran spejlet. Ligner jo for fanden en kødfarvet 2CV.
Det magter jeg virkelig ikke. Fandeme nej.

Det er spild af god og dejlig Hætte at rende rundt og ligne ingredienserne til en sylte.