fredag den 2. januar 2015

Live fra rødvinshytten

Vågnede i formiddags kl. nogle minutter over 10. Fuldstændig groggy, som om jeg havde været i narkose. Det er fandme første gang i flere måneder, at jeg har sovet uden at vågne mindst tre gange i løbet af natten. Jeg var nærmest høj af glæde.

Nå....men ellers har dagen egentlig bare hyggelig. Har fået arbejdet på cv. (Og er med garanti den person, som har skrevet flest tegn i kategorien: "Fortæl noget om dig selv"). Jeg lyder godt nok en smule selvfed. Men for fanden...det må jeg vel egentlig også have lov til? Jeg er jo ydmyg på samme tid og så er det jo bare charmerende.

Har shoppet lidt. En del hårfjerningscreme. Er simpelthen for doven til at køre skraberen gennem skoven på benene og andre udvalgte steder. Her skal man bare smøre lortet på og så er der lige tid til en smøg, mens hårene smelter. Genialt, siger jeg jer.
Af andre indkøbsfund kan nævnes: Fedt retro blikskilt, sølvlysestage (for dem mangler jeg da virkelig nogen af...men den var billig. Når noget koster 15 kr. i Sinnerup, så køber man det altså), hippienipsting, groteske mængder hårpleje-ting og make up. (For som ledig skal man jo se bragende godt ud).

Har hygget med veninde og grinet så meget, at min mave næsten vendte vrangen ud. Og nu er jeg krøbet sammen i sofaen med et glas vin og X-Factor på tv'et. Ser det udelukkende pga. Blachman. Vild med hans personlighed. Og udseende. Vil vædde med, at han har gode underarme. (Og så har jeg jo haft sex med ham. I en drøm. Men okay, det har jeg jo så med stort set alle pt).

Mangler egentlig bare et par gode arme omkring mig, et sæt kyssemodne læber og en ekstra flaske vin. Så ville hyggen være komplet.

Sgu da helt sært at have hele hytten for mig selv i hele to dage endnu. Tag ikke fejl, jeg savner da arvingerne, men dette er faktisk også okay. Lige nu. Rødvin, stearinlys, en hule af puder, regn mod ruden, lækkert jazz, og et velduftende jeg. Fortryder bittert, at jeg ikke købte den parfume alligevel, som jeg var på vej mod kassen med. Jeg har nærmest lyst til at score mig selv.

Dagens "Skal jeg tage det personligt?":
Har fået nytårshilsen fra diabetesforeningen.