torsdag den 1. januar 2015

Jamen godt nytår altså

Og så blev det nytår og et helt nyt år...

Hvis I nu tror, at dette bliver et nostalgisk indlæg krydret med en masse løfter om at blive et bedre menneske, tager I ret meget fejl.
Jeg er træt og gider ikke overbelaste hjernen for meget. Eller give tomme løfter, for den sags skyld.

Det eneste jeg kan komme i tanke om lige nu - som jeg skal have gjort - er:

-Tage et bad og tulle rundt med så lidt tøj på som muligt. Teenagerne er taget på forlænget weekend hos deres far, og jeg har simpelthen hytten helt for mig selv de næste tre dage.

- Få klippet de tånegle.

- Fjerne hår udvalgte steder.

- Få styr på bunker af rent vasketøj. Jeg sværger; det formerer sig med sær hastighed. Gad vide, om det knepper, når lyset er slukket i rummet?
Eller er det bare mig der er en omvandrende nullermand med speciale i at udskyde tingene?

- Oprette cv på Jobnet. Kæft, hvor jeg dog håber, at jeg kan få et bestemt job sammen med min tidl. chef. Magter ikke så meget at gå ledig. (Eller jo, det gør jeg i et par uger, men så heller ikke mere). Der er en spinkel mulighed for en ansættelse i en kortere periode. Stadig indenfor køkkenbranchen, men samtidig en stilling, hvor man skal arbejdsprøve kontanthjælpsmodtagere.
Gætter dog på, at jeg primært skal stå for maden. Men hey, jeg er åben for nye udfordringer.
Er jo lovet genansættelse hos nuværende arbejdsplads (som jo så fra i dag ikke er nuværende længere...egentlig. Sær tanke, faktisk) fra marts, men der er jo længe til. To måneder er muligvis lige en lang nok ferie. Også selv om mit stressfilter er gennemhullet og stort set lige så utæt, som Låsby Svendsens udlejningsejendomme.

- Skal sove voldsomt længe i morgen. Og muligvis - hvis jeg orker det - ud at spise frokost med gammel engelsk ven, som er i Danmark disse dage.

- Fundere over, om jeg skal ofre porto og sende grim Trip Trap nisse til G?
Fandt den bag fryseren i kælderen og er vist trods alt en han har fået af sin mor. Og så er den vist ikke billig. (Men den er fandme grim).

- Overveje at få noget sex. Eller alternativt lære drømmetydning. Indenfor den sidste uge, har Ole Lukøje drysset perverst støv over mit legeme. Jeg har nærmest haft sex med gud og hver mand. Incl. 40% af radioværterne og min boss. Meget detaljeret. Og må jeg derfor indskyde: Blowjob og penispiercing fungerede bare ikke ret godt. Fik låsen i den gale hals.

Jamen altså...but why?

Altså, det er jo nærmest sygeligt. Hvor frustreret kan man være i sin egen trusse?

- Være sammen med et par veninder, som er blevet forbigået her i december.

- Hyggedag med 1 stk. sødling, vin og chili con carne. Årh, hvor jeg altså glæder mig.

- Lade være med at skrive blogindlæg i etaper. Dette indlæg har været fem timer undervejs, fordi jeg lige skulle noget andet. Og nu er det nærmest en roman fyldt med ligegyldige informationer på længde med en 1/9 føljeton i Ude & Hjemme.