lørdag den 27. oktober 2012

Sagsøger konen pga. fødsel af grimt barn

Nå...okay...den var sgu ny.
En kinesisk mand har slæbt konen i retten, og krævet erstatning og skilsmisse, fordi hun har født et grimt barn. Eller som manden udtalte: I married my wife out of love, but as soon as we had our first daughter, we began having marital issues. Our daughter was incredibly ugly, to the point where it horrified ."

Det viser sig så, at konen havde fået en plastik kirugisk operation, inden hun mødte sin mand. Og det mener manden er falsk reklame. Så derfor hev han hende i retten. Og vandt. Og blev tildelt en erstatning på $100.000.

Jeg ved sgu ikke lige hvad jeg skal mene. Kan i øvrigt ikke koncentrere mig ret meget om at danne mig en mening. Er travlt optaget m. at grine.
Altså for fanden...barnet ER jo født. Og grimt eller ej, så burde han da elske uanset hvad.
Mine forældre har sgu da altid elsket mig...

Men her er et billede af hans kone. Før og efter.

Og ja, indrømmet. Jeg kan da godt se, at hun på billedet til venstre ligner en der er blevet holdt vågen i 9 år. Og at hun måske ikke ser heeeelt velfungerende på øverste.
 Ja, faktisk kunne hun godt ligne et æsel m. problemer m.tandstillingen.

Men det kan barnet da ikke gøre for? Og hvad får han ud af at sagsøge hende?
Og vigtigst af alt: Hvordan ser han selv ud?

Desuden kan selv det kønneste barn vokse op og blive knap så køn. Prins Joachim er et glimrende eksempel på det.
 Er da faktisk egentlig utroligt, at Prins Henrik ikke har sagsøgt vor dronningemoder. Og krævet en erstatning i form af at han overtager Jokkes plads i tronfølgen.