torsdag den 24. april 2014

Når den primitive dansker folder sig ud...

Et sted på Facebook i en debat, skrives der flg. af en dansker:

"Det er simpelt. Respektløst af De mennesker som ikke acceptere Danmark for det Land det er. De skal indordne sig efter Dansk kultur, tale sproget, spise vores mad, ud at arbejde, hvis ikke disse krav tilgodeses, burde det være indlysende at gi Dem en retur hjem".


Bwahaha...Harh!

Jeg kan ikke med ord beskrive, hvor uendeligt meget jeg elsker, når en dansker slår sine primatkløer ud og "kæmper" for sit lands rettigheder på sådan en måde.
Jamen for pokker...Det er jo fantastisk, som denne stolte dansker ikke engang har lært at skrive sit eget sprog, men som samtidig forlanger, at ALLE skal være 100% danskere for at bo her i vores lille flække.

Og altså..."Spise vores mad"?  Hvorfor i alverden dog det? Og hvad er "vores mad?" Skamstegte frikadeller rørt af en fræk øf-fars og tilsat en gang Frikalet? Knorrs ynkelige parodi på en Bearnaise? Tør grydestegt kylling og udkogte kartofler? Please, do tell me!

Er det i virkeligheden ikke afsenderen af den - (lad os være ærlige) - ret uintelligente udtalelse, der i virkeligheden har levet under en sten - bevogtet af Pia Kjærsgaard. Og som slet ikke har forstået, at Danmark ikke er en lille honningkageby, hvor vi alle har samme glasur på toppen?

Vi snupper lige guldkornet én gang mere:

"Det er simpelt. Respektløst af De mennesker som ikke acceptere Danmark for det Land det er. De skal indordne sig efter Dansk kultur, tale sproget, spise vores mad, ud at arbejde, hvis ikke disse krav tilgodeses, burde det være indlysende at gi Dem en retur hjem."


Udover manglende kommaer og forkert brug af store bogstaver, manglende nutids-r og to sætninger i én, så elsker jeg især: burde det være indlysende at gi Dem en retur hjem. Gad vide, om hun ved, hvad retur betyder?


Hvad med dig, skattesnullersnuske? Du kan ikke skrive korrekt dansk. Hvad skal vi gøre med dig?