fredag den 20. december 2013

Chokoladepik i julemandsklæder

Ja, noget skulle jeg jo skrive i overskriften. Og kan ligefrem vedhæfte et billede:
Nå...Sidder og slapper af i sofaen, og nyder juletræet. Og drikker et glas rødvin. (Herregud, sur læser her på bloggen har bestemt sig for at jeg er alkoholiker. Kan ligesom lige så godt følge den til dørs).
Har handlet halvdelen af Føtex' varesortiment med hjem. Har Norah Jones i baggrunden og mangler faktisk kun nus.


Fatter sådan set ikke, at det allerede er d. 20. december i dag. Hvor er december blevet af? Nu har jeg glædet mig siden august til jul, og nu er det snart nytår.
Er dog næsten klar.

Har husket:
- Gaver til alle.
- Julemaden.
- Juleslik. (Okay...ved ikke hvornår min hjerne kortsluttede. Har nærmest en slikbutik herhjemme. Vi får det jo aldrig ædt. Men når jeg møder på arbejde d. 27. flytter alle resterne med ned på arbejdet.
- Sild til julefrokost.

Mangler:
- Div. mad til julefrokost 1. juledag.
- Sex.
- Gaver til pakkeleg. (Hader hader hader (!!!) det spil. Går alt for højt op i det og får forhøjet blodtryk hver gang).
- Drikkevarer.


Overvejer:
- At sige ja til tilbuddet om at få nøgle til firma med hjem. Let's face it; der er pænere skåle dernede. Og så kan jeg bruge formiddagen d. 25. på at lave mad til julefrokosten dernede.

Dagens ultimative for-helvede-bommert:
- Knapper i kjole gik op. Flere gange. Havde dog heldigvis lille cardigan over, men blev ligesom nødt til at få knappet skidtet, så bryster kunne komme på plads igen. Gik godt. De fleste gange. Lige indtil kl. "sidst på eftermiddagen og nu er det mørkt". Vendte ryggen til bossen, mens jeg fik det hele på plads.
Problemet var bare, at jeg vendte mig mod stort vindue i biksen. Med fronten ud mod gaden, hvorefter jeg så fik moslet bryster på plads og knappet kjolen. Uden at tænke mig om. Ej men for fanden...Så havde jeg sgu alligevel foretrukket at flashe herlighederne til bossen i stedet for til gaden. Ved faktisk ikke, hvorfor jeg ikke tænker i perioder?

Dagens "Nu STOPPER det fandeme!":


Dagens trafikovertrædelse:
- Overhalede altså over optrukket streg. Vil jeg skide på. Der var ingen modkørende. Der var tre min. til jeg skulle være hos kunden. Forpulede narrøvsgravkokører. Bemærk hastigheden. 30 km/t! Kl. 13:00 i byen. På en fredag.
Hader de svin!

Dagens "sig-det-med-en-sang": (Arhh, men...årh teksten! Og har I hørt kvindens stemme? Helt fuldstændig fantastisk)


Dagens luksus:
- Har kørt ven til julefrokost. Og har hans bil nu. <3 Det er ren luksus. Og gud, hvor den kører godt! Wruumm.