mandag den 25. november 2013

Nu kan det simpelthen være nok!

Ej, men jeg er så flov. Bliver nødt til at få det ud.

Var ude at køre i firmabilen i dag. Der skulle som altid leveres mad, og hentes service fra tidl. selskaber.
No problem. Elsker at køre.

På vej tilbage, smutter jeg forbi yndlings frugt- og grøntpusheren. Træder ud af firmabilen og allerede på parkeringspladsen går noget galt. Der står et ældre ægtepar og glor på mig, som om jeg har et ekstra ben. Kvinden skuler nærmest til mig.
Men jeg ignorerer det og går ind i butikken. Og alle folk på min vej glor på mig. De få mænd jeg møder, kigger bare. Sådan almindeligt overrasket. Men samtlige kvinder sender mig et blik, der bare skriger: "Din usle tøjte".  Selv ekspedienten, som jeg ellers plejer at hyggesnakke med, taler ikke til mig. Svarer mig i énstavelsesord og også fra hende, får jeg et virkelig nedladende blik.
Jeg går forvirret derfra, og kører videre til Fakta. Og dér opdager jeg det.

Åh for helvede...!

I morges tog jeg en skjorte på, som jeg ikke har haft på i mange måneder. Tænkte faktisk, da jeg knappede den: "Hvorfor har jeg ikke haft den på længe? Den sidder da fint, og er da glimrende f.eks. på arbejde".

Nu husker jeg det.

Jamen, jeg er så flov. Helt ind til knoglerne flov. Knapperne var gået op. Ikke bare lidt, ikke bare den øverste. Ikke bare de to øverste. Nej! Helt ned til under brysterne. Og af alle dage, havde jeg selvfølgelig push-up bh på i dag. Hvilket faktisk rent ud sagt vil sige, at mine bryster har været helt ude i det fri. Helt ude!

Øjeblik...ser lige, om jeg kan finde et billede på Google, som kan illustrere det.Jeg kan næsten ikke være i mig selv af skam. For ja, det er sket før, at jeg har haft uheld med meget sociale bryster. Men ikke på denne måde. Det var så slemt. Mest pga. de blikke jeg fik.
Men fandeme også fordi tankerne kører rundt i hovedet på mig: Hvornår (!!!) løsnede knapperne sig? Hvornår? For jeg har ligesom været på en folkeskole for at hente service. Gået på gangene blandt masser af børn.

Åh gud, hvornår?

Hvorfor fanden sagde den ekspedient ikke noget til mig?! Sgu da noget sært noget. Hun kunne da bare have sagt: "Psst....ikke for noget, men jeg tror dine knapper er gået lidt op".
Men nej nej...dét var der ikke noget af. I stedet kunne jeg så inkassere nedladende blikke ad libitum. Jeg kunne fandeme lige så godt have haft et skilt i hånden med teksten: "Ja, jeg er en tøjte. En skøge. Alle skal se mine bryster. Og ps. Har du talt med din mand i dag?"

Skældte mig selv ud hele vejen hjem i bilen. Hvorfor sker det for mig? Igen og igen? Og nej, det har intet at gøre med at jeg klæder mig billigt. På nogen måde. Jeg ER bare en omvandrende pauseklovn.