torsdag den 24. oktober 2013

SEX

Mrm, den overskrift kunne fange dig, hva'?

Christ...er i underskud. (På den anden side - "Back to nature" looket er sådan set også afslappende). Kan sådan set få vendt alle bemærkninger til noget lummert eller svinsk perverst.

Det er hvad det er...Ganske harmløst. Men knap så meget, når man på jobbet står og helt ufrivilligt får en film kørende på nethinden. Er som om, at hjerne lever sit eget liv, og selv bestemmer hvornår der skal streames pornofilm.
Som f.eks. i dag. Hvor en ganske harmløs og dejlig kvindechauvinistisk bemærkning fra mig til min chef, røg af sted. Helt uden bagtanker. Helt uden nogen form for lummerhed. Også selv da jeg sagde noget med, at jeg lige manglede en pisk (for at kontrollere hans arbejde), opførte min hjerne sig normalt.
Men så sagde han at han havde en pisk, og stod og viftede med en karklud...og så ved jeg da for fanden ikke, hvad der gik galt oppe i hovedet på mig. Nåede ikke at tænke, før jeg fik åbnet munden og sagt noget med, at jeg ikke gad uden en rigtig pisk - hvorefter en kortfilm på 4 sekunder gik i gang foran min nethinde med nogle særdeles afklædte scener - som fik mig til at rødme (hvilket jeg ellers sjældent gør), hvilket kollega II selvfølgelig så og kommenterede. Højt. Så alle kunne høre det. Kan vel lige så godt droppe kokkejakken i morgen, og i stedet møde op i korset, Beer-Bimbo-Bryster, halsbånd med pigge, lakstøvler og en svinsk stor pisk.

Hvorfor? Jeg mener det faktsk seriøst; hvorfor lige sådan en film? Det giver jo absolut ingen mening i dén situation? Må være underskud. Må jeg leve med. Og kontrollere, så jeg ikke får en sag om sexchikane på nakken. (Hvilket aldrig ville ske. Mandlig chef + kollega er heldigvis 38 skridt foran mig hele tiden med lummerhed. Gudskelov. Tror jeg ville visne, hvis jeg skulle arbejde et sted, hvor tonen aldrig kunne blive lækkerlummer på den sjove måde).

Hvis mit sexliv pt. skulle siges med en filmtitel, så må det være noget i stil med dette:


 (Apropos "Back to nature" looket)