torsdag den 10. oktober 2013

Mens vi venter på JustEat

Havde ligesom ikke fået taget noget ud af fryseren. Uglen var sulten. Og hun kastede blot et hånligt blik ind i køleskabet, drejede om og gik ind i stuen med bemærkningen: "Så sulter jeg!" (Kunne faktisk høre udråbstegnet).
Kiggede selv i køleskabet. Og måtte indrømme: Jeg gad heller ikke selv spise det.
Ikke at der er noget der er for gammelt. (Med undtagelse af hytteosten). Men hold nu kæft et kedeligt indhold. Æg, ost, peberfrugt, æbleskiver (som jeg ikke gad at gå i fryseren med, så de skal nok bare smides ud), pesto, hvidløg og Cheasy yoghurt. Ikke ligefrem et gorumetmåltid.

Så jeg gik på Just Eat. Hvilket nåede at pisse Uglen af. Ret meget. Og ja, undskyld undskyld undskyld, at jeg tjekker samtlige menukort og samtlige "restauranter". Men jeg vil kende udvalget. Og anmeldelserne!
Så efter 40 min. (Ja, du læste rigtigt), fik jeg bestilt. Cola og spareribs. Til Uglen. Min mave tør jeg ikke at byde take out lige nu.
Og da slet ikke pizzaer med sære navne. Stoler under ingen omstændigheder på pizzaer ved navn: Familien Andersen". Man ved bare på forhånd, at den pizza er opkaldt efter en bmi-udfordret familie, som bestiller 25 gange om måneden, og derfor har fået opkaldt en pizza efter dem.
I det hele taget er der mistænkelig mange pizzaer med pigenavne. Vil bare vædde med, at Pizza-Mujaffa har opkaldt pizzaerne efter de kvindelige kunder, som han helst vil score. For ligesom at vise dem sin kærlighed.

Pizzaer skal sgu da bare hedde det de indeholder!

Pizza Kebab
Pizza Hakket oksekød
Pizza Pepperoni
Pizza Klam (med skaldyr og fisk).
Pizza Vammel (med Jaka Bov og banan)
Pizza Vi-Bestemmer (Læs: Vi smider alt det på, som ikke engang hunden gider at æde)


Og må jeg slutte af med et fnys: Inde på Just-Eat, beskriver de mange stederne pizza-kongerne som kokke.
"Vores kok er klar til at betjene dig. Hvad kunne du tænke dig?"

Ehh...at I ikke pyntede jer med lånte fjer, evt.?


Nå, lad os se hvornår maden dukker op. Jeg er allerede negativ på forhånd, og så tilpas paranoid, at jeg er overbevist om, at nogen har snottet i maden. Er desuden klar til at brokke mig højt og længe, hvis papæsken med mad, kun er smålun. For det kan godt være, at jeg spiser mit barn af med take-out uden skyggen af vitaminer, men hun skal fandeme ikke spise kold mad. Og slet ikke for mine penge.